OnePlus komt met nieuwe uitvoering OnePlus 3T

OnePlus komt met nieuwe uitvoering OnePlus 3T

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 3T Midnight Black

De Midnight Black-editie is een zwarte, volledig metalen variant van de OnePlus 3T. Het toestel bevat drie lagen met een donkere coating waarbij de look en feel van het metaal volgens OnePlus niet verloren is gegaan. Daarnaast heeft de speciale 3T nog een beschermlaag tegen vingerafdrukken gekregen.

Volgens OnePlus vereist het produceren van deze smartphone vereist veel tijd en precisie. Vandaar dat ze ervoor hebben gekozen een beperkt aantal te ervan te maken. Verder komt het toestel qua specificaties overeen met de 'normale' OnePlus 3T, alleen de kleur is anders.

De OnePlus 3T is een geüpdatete versie van de OnePlus 3. Het beschikt onder andere over een snellere chipset en verbeterde camera's. De OnePlus 3T bevat verder een 5.5 inch-scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels en wordt aangedreven door een Snapdragon 821-chipset met een kloksnelheid van 2,35GHz. Voor het opladen wordt de Dash Charge-technologie gebruikt. Dit is een snelle manier van opladen via USB-C waarmee het toestel binnen een half uur voor zo'n 60% is opgeladen.

De OnePlus 3T heeft 6GB LPDDR4-werkgeheugen tot zijn beschikking. Qua opslaggeheugen is er de keuze tussen 64GB en 128GB. De accucapaciteit bedraagt 3400 mAh en kan niet verwisseld worden.

OnePlus 3T Midnight Black kopen

De eerste 250 exemplaren van de OnePlus 3T Midnight Black zullen morgen via Hypebeast worden verkocht voor 479 dollar (ongeveer 443 euro). Zijn deze exemplaren uitverkocht? Er zullen op een later moment nog een aantal via OnePlus worden verkocht. Het is niet bekend hoeveel er dan beschikbaar zullen zijn. Wat vind jij van de Midnight Black-editie?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk