OnePlus komt met knop voor donkere modus, betere multitasking en meer

OnePlus komt met knop voor donkere modus, betere multitasking en meer

OnePlus donkere modus

OnePlus houdt maandelijks een Q&A met zijn fans waar ze prangende vragen stellen aan hun community op de OnePlus Forums, en dit keer leren we een heleboel nieuwe dingen over aankomende functies en verbeteringen voor de OxygenOS-softwareschil.

OnePlus komt als eerste met een verbetering van de donkere modus. Je kon die alleen vanuit de OxygenOS-instellingen in- en uitschakelen, maar nu voegt het bedrijf een knop toe in de snelle instellingen waardoor je veel sneller de tinten kan aanpassen. Het gaat in feite om een functie die al in Android 10 aanwezig was, maar die OnePlus nu gaat activeren. Het bedrijf gaat de functie deze maand intern testen alvorens ze deel zal uitmaken van de Open Beta.

Beelden van de telefoon

Recente apps en volume

Daarnaast heeft het bedrijf naar eigen zeggen geluisterd naar feedback van gebruikers, en het gaat nu een reeks aanpassingen maken aan het recente apps-menu. OnePlus wil de interface verbeteren waardoor je op een snellere en betere manier tussen apps zal kunnen wisselen. De verbeteringen worden de komende dagen officieel uitgerold.

Verder lost OnePlus ook een probleem op met het volume van telefoons, want bij het laagste volume blijven telefoons relatief luid. OnePlus gaat het laagste volume nu minder luid maken en verder en ook de mate waarin het volume stijgt in de eerste vijf standen wordt bijgesteld. Deze verbeteringen maken alvast deel uit van Open Beta die deze maand is verschenen.

OnePlus beantwoordde nog meer vragen van zijn fans, en je kan ze hier bekijken in de Q&A. Eerder raakte bekend dat OnePlus de kleurenfiltercamera op de OnePlus 8 Pro gaat uitschakelen. Wat denk jij van deze verbeteringen en zijn er volgens jou nog andere softwareverbeteringen die OnePlus zou kunnen doorvoeren aan OxygenOS?

Foto van de OnePlus 8 Pro

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties