'OnePlus Concept One-concepttelefoon krijgt vouwbaar scherm'

'OnePlus Concept One-concepttelefoon krijgt vouwbaar scherm'

OnePlus Concept One

Vorige week raakte bekend dat OnePlus binnenkort zijn eerste concepttoestel zal aankondigen: de Concept One, als verwijzing naar de OnePlus One, dat is de eerste telefoon van het merk. Volgens de Zuid-Koreaanse nieuwssite The Korea Herald zal het gaan om een vouwbare telefoon. Verder ontbreken details over de kenmerken van het toestel of de wijze waarop het vouwt. We hebben ook nog geen gelekte afbeeldingen gezien.

Fabrikanten lanceren concepttelefoons om te experimenteren met nieuwe designs en functies op hun toestellen. Zo zagen we recent de Xiaomi Mi Mix Alpha die een scherm op voor- en achterkant had en Vivo lanceerde knoploze Apex 2019. OnePlus heeft al verklaart dat de Concept One de eerste telefoons zal zijn in een nieuwe reeks.

Beelden van de Xiaomi Mi Mix Alpha

Het Mi Mix Alpha-concept van XIaomi

Vouwbare telefoons in 2020

Naast de Concept One krijgen we in het voorjaar van 2020 al zeker de opvolger van de Galaxy Fold te zien samen met een nieuwe Razr-telefoons van Motorola. Verder is er ook een opvolger van de Huawei Mate X onderweg. We verwachten dat vouwbare telefoons volgend jaar voordeligere prijskaartjes zullen krijgen, en we krijgen ook meer foldables met midrange-prijzen te zien.

Afbeelding van de vermoedelijke OnePlus 8 Pro

Een gelekte afbeelding van de OnePlus 8 Pro

De OnePlus Concept One wordt begin volgende maand onthuld tijdens de Consumer Electronics Show (CES) die elk jaar doorgaat in Las Vegas. Het valt nog af te wachten of we in de toekomst elementen uit concepttelefoons van OnePlus in nieuwe telefoons voor consumenten gaan zien, zoals de aankomende OnePlus 8 Pro? Ben jij benieuwd naar een vouwbare telefoon van OnePlus? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus 8 Pro
4510 mAh
6.78 inch - 1440 x 3168 px
128/256 GB
Qualco SM8250 Snapdragon 865

Meer info

OnePlus 8 Pro
4510 mAh
6.78 inch - 1440 x 3168 px
128/256 GB
Qualco SM8250 Snapdragon 865

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties