‘OnePlus toont een nieuw concept-apparaat op 3 maart’

‘OnePlus toont een nieuw concept-apparaat op 3 maart’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

OnePlus-concepten

Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in januari, liet OnePlus voor het eerst een concept zien van technologie om camera’s te verduisteren als ze niet in gebruik zijn. Tijdens de lancering van de telefoon, liet het bedrijf weten ‘het apparaat niet op de markt te brengen’. In maart zullen we wederom kunnen smullen van een nieuw concept-apparaat. Via het Twitter-account van OnePlus is een teaser naar buiten gekomen, met aan het einde een datum waarop OnePlus ‘meer zal laten zien’ van de technologie. Om precies te zijn zal OnePlus op 3 maart de technologie tegenover de hele wereld laten zien.

OnePlus concept-video

Wil je de video in de tweet van @OnePlus_UK bekijken? Klik dan op deze link

Vermoedelijk is OnePlus van plan om een nieuw concept-apparaat te tonen. Het zal echter niet gaan om een nieuwe telefoon of ‘een ander commercieel apparaat’, zo maakte het bedrijf eerder bekend. Als je meer informatie over de OnePlus 8-serie had verwacht, dan moet ik je nu teleurstellen. Wat de Chinese fabrikant wel zal lanceren, is nog onbekend. Uit de video van OnePlus kan je weinig informatie halen. In de video zien we vermoedelijk een aluminium blok, dat deels is uitgesneden door een robot. In afbeeldingen op OnePlus’ Twitter-account staat dat ‘robots cool zijn’, en dat gebruikers ‘niet verder moeten zoeken’.

Concept-apparaat

Onbekend is of het concept-apparaat dat OnePlus zal tonen, te maken heeft met de OnePlus 8-serie. Het vermoeden gaat dat de Chinese fabrikant zijn 8-serie telefoons eind maart of begin april op de markt zou brengen. Ditmaal zou OnePlus werken aan een drietal telefoons: de OnePlus 8 Lite, de 8 en ten slotte de OnePlus 8 Pro. Renders van de toestellen zijn al meermaals verschenen en inmiddels gaat het vermoeden dat de OnePlus 8-serie een IP-rating krijgt voor waterbestendigheid. Daarnaast is OnePlus toegetreden tot de Wireless Power Consortium – een vereiste stap om smartphones te voorzien van draadloos laden.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk