OnePlus betrekt Nederlandse community bij ontwikkeling van de smartphonecamera

OnePlus betrekt Nederlandse community bij ontwikkeling van de smartphonecamera

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus Open Ears Forums

OnePlus gebruikt de Open Ears Forums om zijn community, die momenteel 5,2 miljoen leden telt, te betrekken bij de ontwikkeling van OnePlus-smartphones. De afgelopen jaren heeft het merk al al diverse bijeenkomsten gehouden waarin gebruikers hun suggesties konden bijdragen over diverse onderwerpen. Dat heeft in het verleden geleid tot verschillende nieuwe functies.

Zo zagen we in 2018 dat OnePlus op verzoek van de community dat de destijds nieuwe instellingen voor de alert-slider van de OnePlus 6 naar de 5/5T zouden worden gebracht. Daarnaast kregen alle OnePlus-smartphones vanaf de OnePlus 3 de mogelijkheid om de accentkleur in OxygenOS aan te passen en werd de werking van camera-apps van derden verbeterd. Het meest recente voorbeeld is de Zen-modus, die is geïntegreerd in de nieuwe OnePlus 7-serie.

Amsterdam

De Open Ears Forums zijn inmiddels in vele landen over de wereld gehouden maar nog niet in Nederland. Daar komt nu verandering in. Het Open Ears Forum komt namelijk naar Amsterdam. Het event wordt gehouden op zaterdag 20 juli in de A’DAM Toren.

Tijdens deze bijeenkomst staat de smartphonecamera centraal. Deelnemers gaan met productmanagers van OnePlus in gesprek over de smartphonecamera. Op die manier wordt feedback verzameld voor toekomstige OnePlus-toestellen, ontwikkeld in samenwerking met de OnePlus-community.

Open Ears Forum Amsterdam 2019

Aanmelden

Als je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van de camera in toekomstige OnePlus-telefoons, dan kun je je hier tot 22 juni aanmelden. De geselecteerde kandidaten worden op 25 juni aangekondigd en krijgen hun reis- en verblijfskosten vergoed door OnePlus. Het Open Ears Forum vindt plaats op zaterdag 20 juli in de A’DAM Toren in Amsterdam.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk