OnePlus Bullets Wireless 2 officieel: draadloze oortjes met Google Assistent

OnePlus Bullets Wireless 2 officieel: draadloze oortjes met Google Assistent

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus Bullets Wireless 2

Niet alleen de OnePlus 7 Pro en OnePlus 7 zijn vandaag aangekondigd. De Bullets Wireless 2 zijn ook onthuld. OnePlus lanceerde vorig jaar al de eerste generatie Bullets Wireless, dat is een voordelige bluetooth-headset die veel functionaliteit brengt in ruil voor je geld. De nieuwe Bullets hebben een meer ergonomische, ronde vorm waardoor ze aangenamer in je oren passen en de oortjes zijn nog steeds met elkaar verbonden, dus ze zijn niet volledig draadloos. Er is ook nog steeds een knop aanwezig waardoor je de aandacht trekt van de geïntegreerde Google Assistent.

Foto's van de oortjes in gebruik

OnePlus komt met ondersteuning voor de Bluetooth 5-standaard en AptX HD wat een degelijke draadloze verbinding mogelijk maakt om media of muziek te beluisteren. Stevigere drivers zorgen dan weer voor een verbeterde geluidskwaliteit. Het merk heeft ook de accuprestaties verbeterd, want de oortjes gaan 14 uur mee met een volle accu en dankzij Warp Charge laden ze dubbel zo snel op. 10 minuten opladen resulteert in 10 uur lang muziek beluisteren.

Productfoto van de oortjes

Daarnaast komt OnePlus met een nieuwe functionaliteit om de oortjes eenvoudiger te koppelen. Eerder zagen we al hoe de Freelace-oortjes van Huawei het mogelijk maken om ze in de usb-c poort van je telefoon te pluggen en zo meteen de accessoires te koppelen. OnePlus maakt het verbinden nu mogelijk wanneer je de oortjes die magnetisch aan elkaar bevestigd worden, van elkaar te verwijdert in de buurt van een OnePlus-telefoon.

Beschikbaarheid

OnePlus heeft de oortjes op verschillende punten verbeterd, maar tegelijk werd ook de prijs omhoog geschroefd. De eerste Bullets Wireless kostten 69 euro, maar zijn opvolger wordt aangeboden voor een prijs van 99 euro. Het accessoire zal te koop zijn op 21 mei, samen met de nieuwe OnePlus 7 Pro.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk