OnePlus 7 Pro-verpakking onthult Bullets Wireless 2 en snellader voor in de auto

OnePlus 7 Pro-verpakking onthult Bullets Wireless 2 en snellader voor in de auto

OnePlus 7 Pro accessoires

In een tweet van de bekende Youtuber LinusTechTips die ondertussen is verwijderd, was de verpakking van de OnePlus 7 Pro te zien inclusief de accessoires uit de doos. Twitter-gebruiker Ishan Agarwal kon de beelden veilig stellen alvorens de tweet werd verwijderd. Op de foto's krijgen we de OnePlus 7 Pro, het nieuwe premium-vlaggenschip van OnePlus, niet te zien. Voor beelden van dat toestel verwijzen we je graag naar dit artikel en deze renders.

Vorig jaar verschenen de OnePlus Bullet Wireless-oortjes bij de lancering van de OnePlus 6 en de oortjes waren meteen een gigantisch succes, want ze waren snel uitverkocht. Dim was ook erg enthousiast over de kwaliteit van de oortjes in zijn review. Voor het eerst raakt nu bekend dat we dit jaar een opvolger mogen verwachten: de Bullets Wireless 2. Op basis van de verpakking is nog niet meteen duidelijk wat er werd verbeterd, maar daarover zullen we vermoedelijk op 14 mei meer weten, als de telefoons worden onthuld.

FOto's van de accessoires en de verpakking

Warp Charge 30 Car Charger

Verder zien we ook een volledig nieuw accessoire: een Warp Charge 30 Car Charger. De Warp Charge 30 snellaadtechnologie van OnePlus maakte zijn debuut bij de speciale McLaren Edition van de OnePlus 6T. De technologie maakt zijn terugkeer met de OnePlus 7 Pro en het Chinese bedrijf wil er nu klaarblijkelijk voor zorgen dat je telefoon ook razendsnel in de auto kan opladen.

Voorlopig is het nog niet officieel bekend of de accessoires standaard samen met de OnePlus 7 Pro geleverd worden of apart verkrijgbaar zijn. De verpakking doet alvast suggereren dat je de accessoires ook samen met het toestel in een bundel kan samen kopen. Mogelijk gaat het om een deal wanneer je het toestel via pre-order bestelt. De OnePlus 7 Pro zou beschikbaar zijn vanaf 749 euro volgens de laatste geruchten.

Wat denk jij van de accessoires die we hier te zien krijgen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus 7 Pro
4000 mAh
6.67 inch - 3120 bij 1440 px
128/256 GB
Qualco SDM855 Snapdragon 855

Meer info

OnePlus 7 Pro
4000 mAh
6.67 inch - 3120 bij 1440 px
128/256 GB
Qualco SDM855 Snapdragon 855

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties