OnePlus Buds Z officieel: draadloze oordopjes vanaf 59 euro

OnePlus Buds Z officieel: draadloze oordopjes vanaf 59 euro

OnePlus Buds Z

Samen met de OnePlus Nord lanceerde OnePlus in juli zijn eerste true wireless oordopjes: de OnePlus Buds. Deze oordopjes hebben drie actieve microfoons per oordopje om omgevingsgeluid te verminderen. Naast de verbeterde 13,4 mm dynamische drivers zijn de Buds tevens uitgerust met Bass Boost, 3D-stereo van Dolby Atmos, Fast Pairing en touch-bediening. De OnePlus Buds Z vullen deze Buds aan als een goedkopere variant die moeten zorgen voor een betere muzikale ervaring voor gebruikers onderweg.

De OnePlus Buds Z zijn uitgerust met 10 mm dynamische drivers en hebben net als de OnePlus Buds Bass Boost en Dolby Atmos. Je bedient de muziek door op de oortjes te tikken. De volledig opgeladen OnePlus Buds Z gaan twintig uur mee, en een snelle laadbeurt van tien minuten zorgt al voor drie uur muziek luisteren. De OnePlus Buds gaan een stuk langer mee. Een volledige oplaadbeurt, gecombineerd met opladen via de case, levert voor deze oordopjes een luistertijd van dertig uur op.

OnePlus heeft de goedkopere Buds Z tevens voorzien van Bluetooth 5.0 en de oortjes kunnen omgevingsgeluid verminderen. Daarnaast is er de functie die moet zorgen voor beter geluid bij een conference call, een film of het luisteren van muziek onderweg. OnePlus heeft de Buds Z voorzien van een IP55-rating. Hierdoor zijn ze zweet- en waterbestendig tijdens bijvoorbeeld het hardlopen en workouts in de sportschool.

OnePlus Buds Z kopen

De OnePlus Buds Z is verkrijgbaar in de kleur White. De adviesprijs van de oordopjes is 59 euro en je kan ze vanaf 4 november via OnePlus bestellen. De prijs en de beschikbaarheid van OnePlus Buds Z in de speciale editie worden op een later moment bekend gemaakt.

> OnePlus Buds Z - White - 59 euro

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties