Officieel: OnePlus bevestigt komst betaalbare smartphones

Officieel: OnePlus bevestigt komst betaalbare smartphones

Betaalbare OnePlus-serie

De OnePlus 8 Lite, of OnePlus Z, of OnePlus Nord 5G staat te trappelen om onthuld te worden. Dat blijkt niet alleen uit de vele geruchten omtrent dit betaalbare toestel, OnePlus bevestigt zijn komst nu ook. Het Chinese merk spreekt zelfs van een 'nieuwe lijn met betaalbare hoogwaardige smartphones'.

OnePlus geeft in een persbericht aan dat het zijn producten met deze nieuwe bedrijfsstrategie aan meer gebruikers over de hele wereld wil aanbieden. De nieuwe productlijn komt eerst in Europa en India op de markt. Daarna de rest van de wereld stapsgewijs ermee kennismaken. Helaas maakt het bedrijf verdere details over de nieuwe productlijn nog niet bekend.

renders van de telefoon

Render van de vermoedelijke OnePlus 8 Lite/Z/Nord

Nieuwe productcategorieën

Om de nieuwe bedrijfsstrategie vorm te geven, heeft OnePlus alvast nieuwe productcategorieën aangekondigd. Voorbeelden zijn de OnePlus-tv, die onder consumenten in India al snel een van de populairste smart-tv’s werd, en de OnePlus Bullets-oordopjes en andere accessoires. OnePlus wil daarnaast meer hoogwaardige producten leveren tegen beter betaalbare prijzen. Deze producten moeten zo voor meer mensen bereikbaar zijn.

Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus sluit af met zijn visie over de vlaggenschepen van zijn bedrijf: "Aangezien onze roots liggen in het creëren van de beste flagship-smartphones, zie ik dit onderdeel van onze strategie als belangrijk verlengstuk van de waardepropositie van OnePlus." Lau geeft aan dat zijn bedrijf de afgelopen zes jaar een lange weg heeft afgelegd en dat het voor hen nu het juiste moment is om met iets nieuws te komen. "Ik kijk erg uit naar dit nieuwe begin voor OnePlus en ik hoop onze fans ook", aldus Pete Lau.

De OnePlus Nord 5G wordt volgens geruchten tussen 6 en 12 juli aangekondigd voor een adviesprijs rond de 450 euro. Kijken jullie uit naar de nieuwe lijn met betaalbare OnePlus-telefoons? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

OnePlus Nord
4115 mAh
6.44 inch - 1080 x 2400 px
128/256 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

OnePlus Nord
4115 mAh
6.44 inch - 1080 x 2400 px
128/256 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties