'OnePlus 9 Pro-schets toont twee grote camerasensors op de achterkant'

'OnePlus 9 Pro-schets toont twee grote camerasensors op de achterkant'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er is een schets gelekt van de OnePlus 9 en die toont twee opvallend grote camerasensors op de achterkant. We zien ook het scherm van de telefoon en de plaatsing van knoppen.

OnePlus 9 Pro-schets

Na de OnePlus 8T met zijn vlak schermpaneel en 64 watt snellader verwachten we dat het Chinese merk volgend jaar de 9-reeks op ons los laat. Die zou er weleens anders kunnen uitzien dan wat we gewend zijn, want naast de OnePlus 9 en 9 Pro zou er ook een voordelige 9E-versie op komst zijn. We zagen al renders van de OnePlus 9-reeks, en het design op die plaatjes wordt nu bevestigd dankzij nieuwe, gelekte schetsen.

De nieuwe info is afkomstig van de bekende, Chinese geruchtenverspreider Digital Chat Session die wel vaker berichten over OnePlus lekt. We zien nu op de afbeeldingen duidelijk twee camera’s op de achterkant en de twee lenzen hebben elk een erg grote camerasensor. Op de achtergrond verdwijnt een derde cameralens. De drie camera’s komen volgens geruchten met een 64 MP sensor, 16 MP en 12 MP maar verdere details ontbreken helaas nog. Er wordt alleen wel gesproken over het gebruik van een periscoopcamera, en dat wijst erop dat de OnePlus 9 Pro mogelijk 5x optische zoom krijgt.

'OnePlus 9 Pro-schets toont twee grote camerasensors op de achterkant'

Op de schetsen zien we ook dat er nog steeds een enkele scherminkeping is aan de linkerkant en de OnePlus 9 Pro heeft gebogen randen. Rechts is de bekende slider te vinden samen met de powerknop en links zijn volumeknoppen.

Gerelateerde artikelen

Tegenstrijdige informatie

Er is ook nog veel onduidelijkheid rondom de chipset die we volgend jaar kunnen verwachten in de OnePlus 9-reeks. Een logische kandidaat lijkt de nieuwe Snapdragon 888 van Qualcomm te zijn, maar OnePlus zou volgens geruchten de prijs kunnen drukken door opnieuw voor de Snapdragon 865 te kiezen.

Neem in ieder geval de precieze specificaties die je online ziet verschijnen nog met een korreltje zout want er is veel tegenstrijdige informatie. Wel zien we deze schetsen en renders wel op eenzelfde design wijzen. Wat denk jij van het ontwerp? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

'OnePlus 9 Pro-schets toont twee grote camerasensors op de achterkant'

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk