OnePlus 9 Pro Morning Mist- en Winter Mist-kleuren onthuld

OnePlus 9 Pro Morning Mist- en Winter Mist-kleuren onthuld

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus heeft twee kleuren van zijn OnePlus 9-reeks onthuld. Op Twitter kregen we de Morning Mist-kleur van de OnePlus 9 Pro te zien en de Winter Mist-tint van de gewone OnePlus 9. De serie wordt op 23 maart onthuld.

OnePlus 9-kleuren

Volgende week is het zo ver, want dan lanceert OnePlus zijn nieuwe reeks vlaggenschepen. Die bestaat voor het eerst uit drie verschillend toestellen: de OnePlus 9, OnePlus 9 Pro en voordeligere OnePlus 9R. Op 23 maart volgt de lancering, en voordat het zover is maakt het Chinese merk steeds meer nieuwe informatie bekend op sociale media.

Dit keer krijgen we twee kleuren te zien van de OnePlus 9 en de Pro-versie: de kleuren Morning Mist en Winter Mist. Van die eerste tint zien we de meeste renders, en het gaat om een lichtgrijze kleur die OnePlus al eerder in teasers van de OnePlus 9 Pro liet zien. De andere kleur, Winter Mist, heeft een paarse en roze schijn en die zal beschikbaar zijn voor de gewone OnePlus 9. De beelden zijn te zien op zowel het OnePlus-account op Twitter als dat van CEO Pete Lau, maar eerder werden ze ook al vroegtijdig gelekt door Winfuture. Bij deze hebben die gelekte persafbeeldingen van de Duitse geruchtenverspreiders heel wat meer geloofwaardigheid gekregen.

Hasselblad-camera

De OnePlus 9 Pro komt met een cameraopstelling die het merk samen met Hasselblad heeft gemaakt, de fabrikant van cameratechnologie. De hoofdcamera is een Sony IMX789-sensor en verder heeft OnePlus een 50 MP groothoekcamera die van twee lenzen gebruik maakt om in een bredere hoek te fotograferen.

Op basis van de renders van Winfuture weten we dat de OnePlus 9 Pro ook nog verschijnt een zwarte en donkergroene kleur. De gewone Oneplus 9 zal naast Winter Mist ook uitkomen in een blauwe en zwarte tint. Van de OnePlus 9R hebben we tot dusver geen beelden gezien al heeft het merk al wel verklapt dat de OnePlus Watch er aankomt. Wat denk jij van de kleuren Winter Mist en Morning Mist? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk