OnePlus 9 Pro-gebruikers melden problemen met oververhitting

OnePlus 9 Pro-gebruikers melden problemen met oververhitting

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Verschillende gebruikers van de OnePlus 9 Pro klagen op sociale media over een probleem met oververhitting van hun smartphone. Het probleem komt onder andere voor in de camera-app en tijdens het instellen van de telefoon. Het is nog niet bekend hoe breed het probleem is verspreid.

OnePlus 9 Pro oververhitting

De OnePlus 9 Pro is nog maar net te koop of er duiken problemen om het toestel. Dat is in feite helemaal niet bijzonder, want het gebeurt wel vaker dat er bepaalde fouten opduiken in de eerste weken na een lancering. In het geval van de OnePlus 9 Pro klagen verschillende gebruikers op Twitter en het OnePlus Forum over oververhitting.

Mensen melden hoe de telefoon op verschillende momenten gloeiend heet wordt en dan de melding toont dat hij oververhit is. Het resultaat is dat bepaalde functies dan ontoegankelijk worden, zoals de camera, en en er zijn ook negatieve bijwerkingen voor de accuduur van de toestellen.

Gerelateerde artikelen

Je denkt misschien dat problemen bij oververhitting voorkomen wanneer je veeleisende games speelt op het toestel, maar dat is niet eens het geval. Het komt voor wanneer je de camera-app gebruikt, de telefoon voor het eerst instelt, of wanneer de OnePlus 9 Pro gewoon aan het opladen is.

OnePlus 9 Pro-gebruikers melden problemen met oververhitting

De OnePlus 9 Pro opengemaakt

Onduidelijkheid

Een belangrijke vraag is hoe breed dit probleem verspreid is, en er is ook nog onduidelijkheid over een mogelijke oplossing. Mogelijk gaat het om een softwarefout en kan het gewoon via een update worden verholpen, maar dat is dus nog niet zeker. Het blijft dus wachten op een verklaring van OnePlus.

Heb jij al ervaren dat je OnePlus 9 Pro te warm wordt of zelfs de melding geeft dat hij oververhit is? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk