‘OnePlus werkt voor de OnePlus 9 samen met camerafabrikant Leica’

‘OnePlus werkt voor de OnePlus 9 samen met camerafabrikant Leica’

OnePlus zou gaan samenwerken met camerafabrikant Leica. Het resultaat van de samenwerking zou bij de OnePlus 9 te zien zijn.

OnePlus en Leica 

Huawei ging al in 2016 aan de slag met Leica-lenzen in zijn smartphones en andere smartphonefabrikanten volgden met eenzelfde samenwerking. OnePlus zou volgens nieuwe geruchten de volgende in de rij zijn die voor zijn smartphonecamera's Leica inschakelt. Dat tweet Teme, een twitteraar die vaak Huawei-lekken naar buiten brengt. Volgens Teme zal de samenwerking met Leica bij de OnePlus 9 geïntroduceerd worden.

Leica is een Duits bedrijf dat al decennia lang hoogwaardige camera's maakt. De kennis en expertise van dit bedrijf gebruiken in je smartphonecamera kan de kwaliteit van de foto's alleen maar ten goede komen. Kijk maar naar de superieure kwaliteit van de foto's van de Mate 40 Pro en de P40 Pro Plus van Huawei. Volgens Sebastien heeft de camera-opstelling van de Huawei P40 Pro Plus jaren voorsprong.

Focus op camera's

OnePlus's CEO, Pete Lau, onthulde al in een interview dat ze werken aan het verbeteren van de cameraprestaties van hun telefoons: “met een grotere focus op software en hardware.” De topman gaf aan dat deze verbeterineng niet alleen naar de high-end telefoons zal komen maar ook naar de telefoons in de Nord-serie. Nergens in het interview maakte hij echter bekend dat ze gaan samenwerken met het Duitse camerabedrijf Leica.

De OnePlus 9-serie zal bestaan uit de OnePlus 9, de OnePlus 9E en de OnePlus 9 Pro. Of al deze telefoons over de Leica-technologie zullen beschikken, is niet bekend. Misschien beperkt OnePlus het tot alleen het pro-model. Desalniettemin zijn we erg benieuwd naar deze samenwerking en en kijken we uit naar wat OnePlus en Leica voor ons in petto hebben.

OnePlus 9
4500 mAh
6,55 inch - 2400 x 1080 px
128 / 256 GB
Qualco Snapdragon 888

Meer info

‘OnePlus werkt voor de OnePlus 9 samen met camerafabrikant Leica’

Afbeelding: LetsGoDigital

Lees meer over:
OnePlus 9

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties