'OnePlus 9-reeks met Snapdragon 888 verschijnt in maart'

'OnePlus 9-reeks met Snapdragon 888 verschijnt in maart'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De OnePlus 9-reeks zal voor een lancering in maart bestemd zijn, en de telefoons verschijnen wel degelijk met de Qualcomm Snapdragon 888, dat blijkt uit nieuwe geruchten.

OnePlus 9-reeks

OnePlus gaat volgend jaar weer uitpakken met een reeks high-end toestellen, genaamd de OnePlus 9 en de OnePlus 9 Pro. Er zijn ook geruchten die spreken over een goedkopere OnePlus 9E-versie, maar die zijn nog niet vanuit andere hoeken bevestigd.

De bekende Chinese geruchtenverspreider Digital Chatstation zegt nu voor het eerst wanneer we de OnePlus 9-reeks mogen verwachten, namelijk in de maand maart. Een meer exacte datum is nog niet bekend. Verder krijgen we ook te horen dat OnePlus net als vorig jaar de Pro-versie zal voorzien van een IP68-certificaat voor waterbestendigheid. Eigenaars van de gewone OnePlus 9 zullen dan weer niet de garantie krijgen dat hun smartphone gedurende een halfuur tot 1,5 meter onderwater kan overleven.

'OnePlus 9-reeks met Snapdragon 888 verschijnt in maart'

Snapdragon 888

Digital Chat Station bevestigt daarnaast dat OnePlus trouw blijft aan de laatste high-end chipset van Qualcomm. Dat wil dus zeggen dat de OnePlus 9 en de Pro-versie werken met de Qualcomm Snapdragon 888. Eerder deze week was er nog onduidelijkheid of Qualcomm mogelijk opnieuw voor de Snapdragon 865 zou kiezen om de prijs te drukken. Toch lijkt het een logische keuze van OnePlus om opnieuw oor de krachtigste chipset te kiezen, want dit jaar besloot het bedrijf eveneens om alsnog voor de Snapdragon 865 te gaan en dan maar de prijs van de telefoons te verhogen.

'OnePlus 9-reeks met Snapdragon 888 verschijnt in maart'

Afbeelding: LetsGoDigital

OnePlus zou verder een 6,55 inch scherm gebruiken voor de OnePlus 9, terwijl de Pro-versie een 6,8 inch paneel krijgt. Beide telefoons krijgen de 65 watt Warp Charge-oplader in de doos en ze gebruiken een 48 MP Sony IMX 689-sensor als hoofdcamera.

Kijk jij uit naar de lancering van de OnePlus 9-toestellen? Misschien ben je eerder gecharmeerd door de huidige OnePlus 8T en zijn vlak scherm zonder gebogen zijkanten? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk