Officieel: OnePlus 8T krijgt 65 watt oplader met Warp Charge 65

Officieel: OnePlus 8T krijgt 65 watt oplader met Warp Charge 65

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus Warp Charge 65

Het was twee jaar geleden toen OnePlus een krachtigere 30 watt snellader introduceerde voor zijn OnePlus 6T-toptoestel. Ondertussen gebruikt het merk die oplader nog steeds voor zijn vlaggenschepen en het is dus tijd voor een broodnodige upgrade, en die komt er met OnePlus Warp Charge 65. Het merk heet zijn nieuwe snellaadtechniek aangekondigd op zijn Forum.

Volgens OnePlus kan je dankzij de nieuwe techniek de 4500 mAh accu van de OnePlus 8T voor 58 procent opladen in 15 minuten. Wil je hem volledig opladen, dan kost dat 39 minuten tijd, en zoals eerder al uit een teaser bekend raakte gebruikt OnePlus daarvoor twee verschillende batterijcellen. Het is ook interessant dat de snellader ook met 45 watt kan opladen via de USB PD-standaard. Dat wil zeggen dat je met deze oplader ook andere toestellen dan de OnePlus 8T kan opladen met een hoog vermogen.

Afbeelding van de vermoedelijke OnePlus 8T

Gelekte afbeelding met links de OnePlus 8T en rechts de OnePlus 8

Temperatuur controleren

OnePlus stelt dat het in de oplader een versleutelde chip gebruikt samen met 12 temperatuursensors in de 8T om de telefoon op een slimme manier op te laden. Het Chinese merkt gebruikt daarnaast eren nieuw systeem voor temperatuurregeling om te warmte die de telefoon genereert onder controle te houden.

Eerder maakte OnePlus al bekend dat de telefoon komt met een 6,55 inch Full HD AMOLED-scherm, en dat is een paneel zonder schermranden dat een 120 Hz verversingssnelheid ondersteunt. De OnePlus 8T komt maar in één variant, zonder Pro-versie, en die verschijnt op 14 oktober tijdens een lanceringsevenement. Alle gelekte informatie over de OnePlus 8T kan je hier ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk