OnePlus 8T-lancering vindt plaats op 14 oktober

OnePlus 8T-lancering vindt plaats op 14 oktober

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 8T

De voorbije weken werd de datum van 14 oktober al gefluisterd, maar nu is het ook bekend. De OnePlus 8T verschijnt die dag op het toneel tijdens een wereldwijd lanceringsevenement. Het gaat om een event dat OnePlus online streamt op 14 oktober om 16:00 uur. Het merk stelt op zijn Forum dat het voor de eerste keer aan de slag gaat met nieuwe technologieën voor de nieuwe telefoon, maar het is nog niet duidelijk waar OnePlus precies naar verwijst.

Wel weten we al dat dat er ditmaal geen Pro-versie komt van de OnePlus 8T, en dat wordt ook bevestigd in het persbericht. Niet rechtstreeks natuurlijk, maar wel door het feit dat OnePlus nergens de uitspraak "OnePlus 8T series" gebruikt.

Gelekte specificaties

De OnePlus 8T komt met een 6,55 inchscherm met een 120 Hz-verversingssnelheid. Het gaat ditmaal om een paneel zonder gebogen randen. We weten ook al op basis van geruchten dat het apparaat een Snapdragon 865 Plus-chipset krijgt en hij komt met Android 11 en OxygenOS 11 uit de doos. De telefoon krijgt ook vier camera's: een 48 MP hoofdcamera, een 16 MP groothoekcamera, een 5 MP macrocamera en een 2 MP portretcamera.

naast de lancering van de OnePlus 8T maakt het merk bekend dat een selecte groep gebruikers de telefoon al kan testen nog voor hij wordt aangekondigd. je kan meer lezen over hoe je kans maakt op een testexemplaar via 'The Lab' op het OnePlus Forum. Kijk jij uit naar dit nieuwe vlaggenschip van OnePlus? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk