OnePlus 8T krijgt speciale Cyberpunk 2077-editie ter ere van de game

OnePlus 8T krijgt speciale Cyberpunk 2077-editie ter ere van de game

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 8T Cyberpunk 2077-editie

'Cyberpunk 2077' van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red, en het is een actiegame waar gamers al jarenlang naar uitkijken. De game verschijnt op Xbox, PlayStation, pc en Stadia. Op de Chinese sociale mediasite Weibo maakt OnePlus bekend dat het de handen in elkaar heeft geslagen met CD Projekt Red om een Cyberpunk 2077-editie van de OnePlus 8T te ontwikkelen.

De telefoon zal alleen in China verschijnen en hij komt met een aangepast design, in het bijzonder van de camera-opstelling op de achterkant. We zien een groot '2077'-logo op een camera-eiland dat duidelijk breder is dan wat we gewend zijn van de 8T. Verder zien we in het design ook gele accentkleuren, maar meer gedetailleerde afbeeldingen krijgen we nog niet te zien. Vermoedelijk zal ook de launcher een speciaal thema krijgen en naar verwachting krijgt hij aangepaste achtergronden.

Zelfde specificaties

Wat de specificaties betreft mogen we precies dezelfde kenmerken verwachten als bij de originele 8T. Hij komt dus met een 6,55 inch scherm met een 120 Hz scherm, een Snapdragon 865 en een accu die je kan opladen met de krachtige Warp Charge 65-oplader. We hebben de OnePlus 8T ook al uitgebreid getest, en je kan ook hier onze review lezen.

Wat denk jij van deze speciale editie? Vind je het jammer dat hij niet naar Nederland komt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk