Afbeelding OnePlus 8T te zien in Developer Preview voor OnePlus 8-serie

Afbeelding OnePlus 8T te zien in Developer Preview voor OnePlus 8-serie

Afbeelding OnePlus 8T

De lancering van de OnePlus 8T en de OnePlus 8T Pro zal eind dit jaar plaatsvinden en OnePlus is dus volop bezig met het gereedmaken van alle details hieromtrent. Dat zou kunnen verklaren dat de nieuwe Android Developer Preview 4 die voor de OnePlus 8-telefoons is uitgebracht, al een afbeelding bevat van de nog niet aangekondigde OnePlus 8T.

De afbeelding is volgens Oxygen Updater te zien in de Over de telefoon-sectie die op OnePlus-telefoons altijd een plaatje van het toestel bevat. Als deze afbeelding klopt, dan zijn er weinig verschillen op te merken tussen de OnePlus 8T en de OnePlus 8. Wel een opvallend detail is het scherm dat op de OnePlus 8T geen afgeronde randen meer lijkt te hebben. Dat ziet er wellicht minder mooi uit voor de ene persoon, de ander zal de onbedoelde aanrakingen door zo'n scherm niet missen.

Afbeelding van de vermoedelijke OnePlus 8T

Links: OnePlus 8T Rechts: OnePlus 8

Mogelijke specificaties OnePlus 8T

OnePlus heeft verder nog weinig details bekendgemaakt over de OnePlus 8T-serie. Er zijn wel al wat geruchten opgedoken. Zo zou de telefoon een 65 watt snellader krijgen en de nieuwste versie van de OnePlus Camera-app onthulde onlangs al details over de camera's van deze serie.

Vorig jaar lanceerde het bedrijf op 10 oktober de OnePlus 7T, de OnePlus 7T Pro en de OnePlus 7T Pro McLaren Edition. De verwachting is dat OnePlus de T-serie weer in oktober aankondigt. Tot die tijd zullen we het dus nog even moeten doen met de geruchten en de afbeelding hierboven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de OnePlus 8T? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

OnePlus 8T
4500 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 865

Meer info

OnePlus 8T
4500 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 865

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties