OnePlus 8 Pro kampt met schermproblemen, updates onderweg

OnePlus 8 Pro kampt met schermproblemen, updates onderweg

OnePlus 8 Pro

Nu de eerste bestellingen van de OnePlus 8 Pro worden uitgeleverd, duiken er ook wat klachten op over het scherm. Deze klachten worden onder andere gemeld op Reddit en het OnePlus-forum. Een van de belangrijkste klachten is een groene waas op het scherm als je ernaar kijkt in donkere omstandigheden. Daarnaast is er een probleem met zogenaamde 'crushed blacks' waarbij zwarte tinten korrelig worden weergegeven. Ook zijn er problemen met de kleuruniformiteit over het hele scherm.

De schermproblemen treden niet bij elke OnePlus 8 Pro-telefoon op. Zo is de groene waas op het reviewexemplaar op de redactie niet te zien.

OnePlus 8 Pro schermproblemen

Oplossing in een update

OnePlus geeft in een verklaring aan dat het probleem met de groene waas in de volgende update zal worden opgelost. Het probleem met de weergave van zwarte tinten wordt in mei opgelost. Het bedrijf geeft niet aan wanneer deze updates worden uitgerold: "OnePlus waardeert gebruikersfeedback en streeft naar het leveren van de beste smartphone-ervaring. Ons team onderzoekt momenteel deze problemen om de beste oplossingen voor onze gebruikers te identificeren en zal updates uitbrengen zodra ze klaar zijn. Wat betreft de groene tint, we werken eraan om dit op te lossen in onze volgende OTA."

Wil je erachter komen of jouw OnePlus 8 Pro ook last heeft van deze problemen? Check dan de stappen in dit Reddit-draadje en laat in de reacties onder dit artikel weten of je dezelfde problemen ervaart, of niet.

Foto van de OnePlus 8 Pro

Meer weten over de OnePlus 8 Pro?

Wil je meer over de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro weten? Lees dan onze review van dit vlaggenschip en check zeker ook onderstaande artikelen.

- Alles over de OnePlus 8 (Pro)

- Eerste indrukken van de OnePlus 8 Pro

- Verschillen tussen de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro

- Verschillen tussen de OnePlus 8 en OnePlus 7T

- Waarom de OnePlus 8 prima is geprijsd

OnePlus 8 Pro
4510 mAh
6.78 inch - 1440 x 3168 px
128/256 GB
Qualco SM8250 Snapdragon 865

Meer info

OnePlus 8 Pro
4510 mAh
6.78 inch - 1440 x 3168 px
128/256 GB
Qualco SM8250 Snapdragon 865

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties