OnePlus 8 Pro met camera-inkeping te zien op schetsen

OnePlus 8 Pro met camera-inkeping te zien op schetsen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 8 Pro

De OnePlus 8 Pro is het volgende OnePlus-toestel waar we naar uitkijken en deze telefoon is nu te zien op schetsen die de website True-Tech in handen heeft gekregen. Het gaat om een pdf-bestand met een zogenaamd 'product diagram'. Dat zijn technische schetsen van een product, in dit geval de vermeende OnePlus 8.

De beelden bevestigen eerdere geruchten over de komst van een camera-inkeping in de linkerbovenhoek alleen zien we hier een optie met een enkele selfiecamera en een optie met twee selfiecamera's. Dat is vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S10e, de Samsung Galaxy S10 en de Samsung Galaxy S10 Plus alleen is de inkeping op de schetsen in de linkerhoek te vinden. OnePlus lijkt met de 8-serie voorgoed afscheid te gaan nemen van de pop-up selfiecamera.

OnePlus 8 Pro schetsen

Vier camera's

De achterkant op de schetsen toont een camera-set-up met vier lenzen. Deze komt waarschijnlijk overeen met de set-up van OnePlus 7T Pro met daarbij een ToF-sensor. Zo'n sensor kan driedimensionale objecten opmeten om zo onder andere diepte vast te leggen bij het maken van 3D-foto’s.

Er is ook al meer bekend over overige details zoals de aanwezigheid van een 120 Hz-scherm en een Thunder Purple-uitvoering. In hoeverre deze schetsen legitiem zijn, is lastig vast te stellen, neem de beelden dus gerust met de nodige korreltjes zout.

Lancering OnePlus 8 Pro

Het is nog niet bekend wanneer de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro volgend jaar worden aangekondigd en ook andere details over het toestel ontbreken nog voorlopig.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk