'OnePlus 7T (Pro) wordt al op 26 september aangekondigd'

'OnePlus 7T (Pro) wordt al op 26 september aangekondigd'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Lancering OnePlus 7T (Pro)

OnePlus kondigt altijd twee keer per jaar nieuwe telefoons aan, in het begin en aan het einde van het jaar. De dit jaar aangekondigde OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro zullen eind dit jaar een T-versie krijgen die een aantal verbeteringen zal hebben.

De doorgaans goed geïnformeerde Max J. gaf vorige week nog de datum 15 oktober aan als lanceringsdatum maar nu geeft hij nog wat meer details vrij. 15 oktober zal volgens hem de datum zijn waarop de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro beschikbaar zijn in de winkels. De daadwerkelijke aankondiging zou volgens de tweet al op 26 september plaatsvinden. Op deze dag zou OnePlus een speciaal lanceringsevenement voor India hebben gepland. Dat zou betekenen dat OnePlus zijn focus legt op een grote afzetmarkt, India. Wellicht de belangrijkste afzetmarkt voor de Chinese smartphonefabrikant. De Europese en Amerikaanse launch volgt dan op 10 oktober.

De beschikbaarheid van de telefoons op 15 oktober zou niet alleen India betreffen maar een wereldwijde lancering. Vermoedelijk zullen er voor die datum ook weer OnePlus pop-up stores in verschillende grote steden zijn (Rotterdam voor Nederland). Hier kunnen fans als eerste de nieuwe telefoons bekijken en aanschaffen. Deze winkels zijn populair want elk jaar staan er rijen met fans te wachten om naar binnen te mogen.

lekken van de telefoon

Prototype van de OnePlus 7T Pro

De OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro worden vermoedelijk uitgerust met de verbeterde Snapdragon 855 Plus van Qualcomm, een krachtigere camera (telelens met 5x optische zoom?), de laatste versie van OxygenOS gebaseerd op Android Q en wellicht ook ondersteuning voor 5G.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk