'OnePlus 7T Pro wordt op 15 oktober gelanceerd'

'OnePlus 7T Pro wordt op 15 oktober gelanceerd'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 7T Pro-lancering

Er zijn al meerdere geruchten verschenen over de OnePlus 7T Pro, dat is de opvolger van de huidige OnePlus 7 Pro. In het najaar mogen we telkens een T-versie verwachten en deze keer zouden er twee volgen, ook van de voordeligere OnePlus 7. Al zijn over die telefoon nog geen lekken verschenen.

Dit keer is de lanceringsdatum van de telefoon gelekt op Chinese sociale media door een bron genaamd 'Max J.' die in de eerste plaats bekend is van zijn geruchten over Samsung-toestellen. Op de afbeelding zien we de contouren van de OnePlus 7T Pro met de datum erop vermeld. 15 oktober zou een eerder vroege lancering zijn, want de OnePlus 6T werd vorig jaar 12 dagen later aan, de wereld getoond. Voorlopig is het ook slechts de eerste bron die de datum vermeld, dus voorlopig moeten we de informatie nog met een korreltje zout nemen.

Lanceringsdatum van het toestel

Verwachte verbeteringen

In eerdere geruchten zagen we alvast de voor- en achterkant van de OnePlus 7T Pro - verstopt in een bedekkend hoesje - en wat opvalt, is dat de meeste eigenschappen van de OnePlus 7 Pro behouden blijven. Op de achterkant merken we wel alvast een grote opening tussen de tweede en derde lens van de camera-opstelling, wat erop wijst dat OnePlus aan de camera wil sleutelen. Dat is niet zo vreemd, want het bedrijf gaf recent aan dat het niet tevreden was over de cameraprestaties van zijn vlaggenschip. Mogelijk kiest het merk dit keer voor een telelens met 5x optische zoom.

'OnePlus 7T Pro wordt op 15 oktober gelanceerd'

Vergelijking van respectievelijk de OnePlus 7T Pro-camera met de Huawei P30 Pro

Verder verwachten we dat OnePlus de Snapdragon 855 Plus gebruikt en dat er op nieuw een model verschijnt met 12 GB aan werkgeheugen, al zou dit keer ook een combinatie met 512 GB aan opslag verwacht worden. Het toestel zou gelanceerd worden met Android Q, de nieuwe Android-versie, uit de doos. In dit artikel leer je meer over wat je kan verwachten van de nieuwe versie van OxygenOS.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk