OnePlus 7T komt als eerste telefoon met Android 10 uit de doos

OnePlus 7T komt als eerste telefoon met Android 10 uit de doos

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 7T met Android 10

OnePlus is in de aanloop naar de lancering van de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro al een tijdlang stukjes informatie over de toestellen aan het loslaten. Eerst toonde het merk opmerkelijk genoeg het design van de OnePlus 7T in zijn geheel, en OnePlus CEO verklapte al meer informatie over de Warp Charge 30T-snellaadtechnologie die sneller oplaadt dan de oplader van de OnePlus 7 Pro.

Nu heeft OnePlus op Twitter onthult dat de OnePlus 7T de eerste telefoon zal zijn die met Android 10, de nieuwste Android-versie uit de doos zal komen. Het bedrijf neemt daarmee maar al te graag de fakkel over van Google die de laatste jaren als eerste een nieuw Pixel-toestel met de laatste versie van Android op de markt brengt. OnePlus is dit jaar de Pixel 4 te snel af, die pas op 15 oktober wordt onthuld.

OnePlus 7T doos

Vlotte updates

De zet van OnePlus is zeker niet geheel verrassend, want het merk is dit jaar erg snel met het uitbrengen van de versie-updates. Sinds afgelopen weekend krijgen de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro alvast de update naar de nieuwe OxygenOS-schil die gebaseerd is op Android 10. OnePlus zal volgende maand ook de open beta beginnen die Android 10 mogelijk maakt, voor de OnePlus 6 en OnePlus 6T.

In de tweet krijgen we ten slotte ook een beeld van een felrode doos waarin de OnePlus 7T geleverd zal worden. Deze verpakking zou volgens OnePlus een knipoog zijn naar het oude design dat kwam met de lancering van de OnePlus One, dat is de eerste telefoon van het Chinese merk. De OnePlus 7T-reeks wordt verwacht op 10 oktober.

OnePlus 7T komt als eerste telefoon met Android 10 uit de doos

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk