OnePlus 7T-achtergronden beschikbaar, download ze hier

OnePlus 7T-achtergronden beschikbaar, download ze hier

OnePlus 7T-achtergronden

De OnePlus 7T is gisteren voor het eerst in de Indiase hoofdstad New Delhi aan de wereld getoond. Androidworld kon al met het toestel aan de slag, en je leest hier onze eerste indrukken. Bij een nieuwe smartphone-lancering hoort een nieuw pakket aan achtergronden voor het toestel, en OnePlus doet daarvoor beroep op zijn designer Hampus Olsson, die de achtergronden voor ons allemaal beschikbaar maak, via zijn Abstruct-app.

Met de OnePlus 7T zijn drie nieuwe achtergronden gekomen, en ze hebben hetzelfde abstracte, maar kleurrijke design wat we van deze ontwerper gewend zijn. Olsson maakte de achtergronden naar eigen zeggen via het programma 'Blender 2.8' en de 'Cycles'-engine. Nadien werkte hij de achtergronden af in Adobe Photoshop. De man maakte de achtergronden naar eigen zeggen met het thema 'grenzeloze snelheid' in het achterhoofd. Niet alleen staan de lijnen voor snelheid, maar het lijkt ook alsof ze haast uit het scherm komen.

Achtergronden van de OnePlus 7T

Achtergronden downloaden

Je vindt de drie nieuwe achtergronden in de Abstruct-app, waar ze in drie versies te vinden zijn: standaard, 4K-resolutie en met het 'Never Settle'-logo. In zijn app vond je eerder al de achtergronden van de OnePlus 7-reeks, en in totaal zijn er meer dan 300 achtergronden gratis beschikbaar. Recent zijn ook de officiële achtergronden van de Huawei Mate 30 Pro opgedoken. In dit artikel ontdek je hoe je ze kan downloaden.

Design van de telefoon

OnePlus 7T
3800 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 855 Plus

Meer info

Abstruct - Wallpapers in 4K
Hampuss Olsson is de man die de achtergronden kon ontwerpen die standaard beschikbaar zijn op de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro. In zijn gratis Abstruc ..

Meer info

OnePlus 7T
3800 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 855 Plus

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties