De OnePlus 7 Pro lost deze teleurstellende functie eindelijk op

De OnePlus 7 Pro lost deze teleurstellende functie eindelijk op

Teleurstellende functie

Verschillende OnePlus-gebruikers zijn al een paar jaar teleurgesteld in de zwakke trilmotor van hun toestel. Daardoor missen ze vaak oproepen en meldingen. We zagen al vaak berichten hierover verschijnen op het forum van OnePlus, en er kwam zelfs een petitie aan te pas op Reddit.

In de petitie op Reddit, gestart door een OnePlus-gebruiker, vroeg men om een betere trilmotor in de komende OnePlus-toestellen te plaatsen. Deze petitie kreeg toen 481 stemmen en 149 reacties. Nu lijkt het erop dat OnePlus hiernaar heeft geluisterd.

Pete Lau, de CEO van OnePlus, vertelde in een e-mailinterview met CNET dat ze luisteren naar de feedback van hun community en dat het hen helpt om nieuwe toestellen beter te maken.

Renders van de OnePlus 7 met pop-up camera

Gelekte renders van de OnePlus 7 met pop-up camera

Sterkere vibratiemotor

"Ons doel bij de OnePlus 7 Pro was om de best mogelijke telefoon te maken, niet alleen binnen het premium-segment, maar ook binnen het ultrapremium-segment. We wilden dus echt de tril-ervaring uitstekend maken," zei Pete Lau.

Om de vibraties van de OnePlus 7 Pro te verbeteren, koos OnePlus er voor om de trilmotor groter te maken. Daarbij beweert Pete Lau dat de nieuwe motor zo’n 200% krachtiger is dan de vorige. Om dit te realiseren, moest het natuurlijk ook in de behuizing van de telefoon passen, zonder het toestel te vergroten.

Zoals we van OnePlus gewoon zijn, zijn er ook heel wat aanpassingen mogelijk bij de vibraties. Zo zal je kunnen kiezen tussen ‘licht’, ‘gemiddeld’ en ‘sterke’ vibraties, en kan je de trilpatronen veranderen. Waar dat er nu vijf zijn, worden het zes verschillende patronen bij de OnePlus 7 Pro.

OnePlus 7 Pro

Komende dinsdag worden de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro aangekondigd door het Chinese bedrijf, maar eigenlijk weten we ondertussen zo goed als alle details. Zo werd er begin deze maand de hele specificatielijst van de OnePlus 7 Pro gelekt, als ook een persafbeelding van de OnePlus 7 Pro.

Ook het bedrijf gaf al meermaals informatie vrij over het nog aan te kondigen vlaggenschip. Zo liet het weten dat de 7 Pro HDR+ ondersteuning krijgt voor YouTube en Netflix, maar ook dat de toestellen geen IP-certificering zullen hebben, waardoor het niet bewezen is dat ze waterbestendig zijn. Maar eigenlijk maakt dat ook niet veel uit. Waarom lees je hier: Wat is IP68?

Het is nog even wachten op 14 mei en dan weten we alle details. Wij zijn alvast heel benieuwd, jullie ook?

OnePlus 7 Pro
4000 mAh
6.67 inch - 3120 bij 1440 px
128/256 GB
Qualco SDM855 Snapdragon 855

Meer info

OnePlus 7 Pro
4000 mAh
6.67 inch - 3120 bij 1440 px
128/256 GB
Qualco SDM855 Snapdragon 855

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties