OnePlus 7 Pro-scherm behaalt hoogst mogelijke score in test van DisplayMate

OnePlus 7 Pro-scherm behaalt hoogst mogelijke score in test van DisplayMate

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 Pro scherm

De Samsung Galaxy S10 heeft het beste smartphone-scherm op dit moment, dat bleek uit testen van DisplayMate, maar de vraag is of de topper van Samsung nog lang op die troon zal kunnen blijven zitten. De OnePlus 7 Pro die op 14 mei zal worden aangekondigd kreeg een 'A+' van de testers, dat is een score die slechts is weggelegd voor de telefoons met de allerbeste schermen.

Eerder kregen ook onder meer de iPhone XS Max, de Google Pixel 3 XL en de Samsung Galaxy S10 zo'n beoordeling. DisplayMate heeft het nieuws onthuld in onderstaande tweet, maar het volledige testrapport wordt pas op 14 mei bij de lancering van de toestellen onthuld.

Tweet van DisplayMate

Opmerkelijk scherm

We weten al uit geruchten dat de OnePlus 7 Pro een 6,7 inch OLED-paneel krijgt met gebogen schermranden en daarnaast zou het scherm ook een hoge 90 Hz refreshrate krijgen zoals we eerder al bij gaming-telefoons hebben gezien zoals de ASUS ROG Phone. Het scherm zou ook een QHD-resolutie krijgen en ook de helderheid en het contrast zouden flink verbeterd zijn ten opzichte van andere OnePlus-telefoons. Volgens OnePlus CEO Pete Lau zou er drie keer zoveel uitgegeven zijn aan het scherm van deze telefoon ten opzichte van wat OnePlus gewend was bij zijn eerdere telefoons.

OnePlus 7 Pro-scherm behaalt hoogst mogelijke score in test van DisplayMate

Verder zou het scherm ook automatisch blauw licht filteren, dat is het licht dat 's nachts voor slapeloosheid kan zorgen. Eerder zagen we al dat het scherm van de S10 precies hetzelfde doet. Recent raakte ook bekend dat de Pro-versie een opstelling van drie camera's krijgt. Daarnaast leerden we dat het basismodel van dit toestel 749 euro zal kosten.

Uit een recente AW Poll bleek dat het gewone, voordeligere OnePlus 7 model nog steeds de voorkeur krijgt van onze lezers. Kijk jij uit naar de OnePlus 7 Pro? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk