Beelden tonen OnePlus 7 die als twee druppels lijkt op de OnePlus 6T

Beelden tonen OnePlus 7 die als twee druppels lijkt op de OnePlus 6T

OnePlus 7 foto's

Dit keer lijkt het erop dat OnePlus meer voor ons in petto heeft dan een nieuwe OnePlus 7, want er wordt gesproken over een tweede Pro-variant. De lancering van de toestellen zou gepland staan op 14 mei en naarmate die datum nadert, vallen de puzzelstukken stilaan in elkaar. Er zijn renders opgedoken van de OnePlus 7 waarbij we een design zien dat als twee waterdruppelinkepingen lijkt op wat we vorig jaar zagen bij de OnePlus 6T.

We zien aan de voorkant een scherm met een inkeping voor de selfiecamera net als bij de 6T en achterop komen er opnieuw twee camera's met daaronder een flitser en het OnePlus-logo. De verschillen zitten hem echt in de details zoals de flitser die nu rond is en deel uitmaakt van de cameramodule en het logo dat subtieler zichtbaar is op de behuizing. Het gaat natuurlijk nog maar om een lek en voorlopig is het maar afkomstig van één bron, het bekende 'OnLeaks'.

Pop-up camera en gebogen schermranden

Sommige lezers zullen zich afvragen: "En wat dan met die eerdere lekken waarbij een randloos design met pop-up camera zichtbaar was?" Het lijkt erop dat alleen het Pro-model het volledig randloos uiterlijk zal krijgen. De Pro-variant zou verder ook gebogen schermranden krijgen, wat ook te zien was op beelden, maar niet op dit nieuwe beeld van de OnePlus 7. Het schermpaneel zou ook groter zijn met een 6,67 inch scherm vergeleken met het 6,41 inch paneel van de OnePlus 6T.

Beelden tonen OnePlus 7 die als twee druppels lijkt op de OnePlus 6T

Een beeld van de OnePlus 7 Pro dat eerder lekte

Het lijkt er dus op dat OnePlus-fans getrakteerd worden op twee telefoons. Wat nog een mysterie is op dit moment is het prijskaartje van deze toestellen. Het is niet bekend hoeveel de Pro-variant meer zal kosten dan wat we gewend zijn. De vraag is ook of de 'gewone variant' een soortgelijke prijs krijgt zoals de OnePlus 6T of juist minder zal kosten.

Wat denk jij van deze nieuwe aanpak van OnePlus? Wel toestel lijkt voor jou het meest interessant? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus 7
3700 mAh
6.41 inch - 2340 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco SDM855 Snapdragon 855

Meer info

OnePlus 7
3700 mAh
6.41 inch - 2340 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco SDM855 Snapdragon 855

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer