OnePlus 7 Pro gelekt: randloos en gebogen schermranden

OnePlus 7 Pro gelekt: randloos en gebogen schermranden

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 Pro

De afgelopen maanden kwamen er mondjesmaat lekken tevoorschijn over de OnePlus 7, de opvolger van de OnePlus 6T die vorig najaar werd gelanceerd. Eerst werd nog gedacht dat hij een camera-inkeping zou krijgen zoals bij de S10-reeks van Samsung maar al snel verschenen er meer geruchten over een pop-up camera zoals bij de OPPO F11 Pro, wat niet zo verrassend is.

De OnePlus 7 Pro was al in renders te zien, maar nu zou hij voor het eerst ook verschenen zijn in een gelekte foto op Twitter. Het toestel lijkt twee druppels water op de eerder verschenen renders en we zien nu ook dat hij een erg minimale schermrand heeft met aan de zijkant van de behuizing gebogen schermranden.

Gelekte beelden van de OnePlus 7 Pro

Specificaties

Op één van de twee afbeeldingen is de 'Over telefoon'-pagina te zien met daarbij ook de specificaties van het toestel. Alleen zien we in de interface op het scherm nog wel een foto van de OnePlus 6T. Allereerst merken we op dat hij een 6,67 inch schermpaneel heeft, dat is groter dan het scherm dat we gewend zijn van zijn voorganger. Daarnaast zien we dat hij draait op de Snapdragon 855, Qualcomm's laatste high-end chipset. Het toestel heeft volgens deze informatie ook 8 GB RAM en 256 GB opslag.

Als we naar de camera kijken, zien we een set-up van drie camera's aan de achterkant. De OnePlus 7 Pro zou een 48 MP camera als hoofdlens hebben, samen met een 16 MP camera en een 8MP camera. Vermoedelijk gaat het bij die laatste respectievelijk om een groothoeklens en een telelens.

Gelekte beelden van de OnePlus 7 Pro

Pro-variant?

Interessant is ook dat dit model de 'OnePlus 7 Pro' heet. Mogelijk is dit dan de 5G-variant van de OnePlus 7, vermits we verder weinig factoren zien bij deze specificaties waarmee hij zich zou kunnen onderscheiden van de 'gewone' variant. Het toestel heeft bijvoorbeeld 8 GB aan werkgeheugen, dat is evenveel als bij de OnePlus 6T. Mogelijk zit het verschil ook in de afgeronde schermhoeken en een groter schermpaneel. Eerder werd ook gesteld dat de OnePlus 7 niet draadloos kan opladen, mogelijk omdat dit een feature is voor de Pro-variant.

Voorlopig moeten we nog wachten op een releasedatum. Mogelijk komen we meer over dit toestel de weten later deze maand. Over de prijs is ook nog niets bekend.

Renders van de OnePlus 7 met pop-up camera

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk