OnePlus 7 Pro-camera gebruikt voor coverfoto van magazine

OnePlus 7 Pro-camera gebruikt voor coverfoto van magazine

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 Pro camera

OnePlus gaf zijn aankomende vlaggenschip, de OnePlus 7 Pro, aan fotografen van het magazine Harper's Bazaar India. Het blad nam foto's met het toestel van actrice Jameela Jamil en de afbeeldingen werden gebruikt voor zowel het artikel als de coverfoto van het magazine. In een tweet onthult het magazine dat de OnePlus 7 Pro werd gebruikt als camera, dat de beelden niet bewerkt werden en dus recht van de telefoon zijn geplukt.

De OnePlus 7 Pro is de eerste telefoon van OnePlus die drie camera's op de achterkant krijgt, dat maakte OnePlus zelf onlangs bekend. Het Chinese merk gaat voor een 48 MP hoofdcamera met f/1.6 diafragma die wordt bijgestaan door een 16 MP groothoeklens (f/2.2) en een 8 MP (f/2.4) telelens met 3x optische zoom.

Tweet waarin de coverfoto getoond wordt

Vervanger voor spiegelreflexcamera?

Het is goed om te zien dat OnePlus dit keer een groot punt maakt van de cameraprestaties, want ondanks dat het merk bekend staat als een high-end-killer, kon de camera het altijd maar moeilijk opnemen tegen de duurdere concurrentie. Daar komt nu mogelijk verandering in.

OnePlus heeft eerder al gesteld dat de portretmodus sterk verbeterd wordt bij de nieuwe telefoons. Het lijkt dan ook, gezien de grote mate van onscherpte, dat de fotograaf in kwestie de portretfunctie voor de cover heeft gebruikt. Het is niet de eerste keer dat smartphonecamera's gebruikt worden voor de covers van magazines, want eerder zagen we Apple en Samsung al hetzelfde doen.

Afbeeldingen van het toestel

Recent lekten de officiële persrenders van de OnePlus 7 Pro

Toch is het goed om te zien dat smartphonecamera's steeds meer bewijzen dat ze voor verschillende zaken de taak van een dure spiegelreflexcamera kunnen overnemen, zonder dat je opvallende verschillen ziet. Al blijkt dat bij sommige bedrijven die fel inzetten op fotografie juist interne conflicten te veroorzaken. Eerder werd ook het scherm van de telefoon al in de bloemetjes gezet door DisplayMate en heeft OnePlus laten weten dat de OnePlus 7 Pro geen IP-certificering zal meekrijgen, maar wel waterbestendig tot zekere hoogte is.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk