OnePlus 7 en 7 Pro ontvangen Android 10 via open bèta

OnePlus 7 en 7 Pro ontvangen Android 10 via open bèta

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 (Pro)

OnePlus deed, net zoals in 2018, ook dit jaar mee met het uitrollen van bètaversies van Android 10 voor zijn high-end telefoons. Onder andere de OnePlus 7 en 7 Pro zitten in dit programma en kregen daardoor met enige regelmaat nieuwe Developer Preview-updates. Nu Android 10 voor de Pixel-telefoons is aangekondigd, kunnen deze vlaggenschepen ook al rekenen op een update naar deze nieuwste Androidversie.

OnePlus meldt op het forum dat de bètaversie van Android 10 momenteel uitgerold wordt naar de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Dit is dus niet de stabiele versie maar nog steeds een testversie die onderdeel van de open bèta-software is. Het kan zijn dat deze software voor dagelijks gebruik ongeschikt is.

OnePlus 7 (Pro) Android 10 open bèta

Nieuw in Android 10 open bèta

Zoals aangegeven bevat deze open bèta Android 10 met onder andere de nieuwe veegbewegingen en de nieuwe privacyfuncties. OnePlus heeft daar zelf ook het nodige aan toegevoegd zoals de nieuwe Game Space waar je al je games in terug kunt vinden en Smart display die slimme informatie biedt op basis van bepaalde tijden, locaties en meer. Daarnaast kan spam in de berichten-app op basis van keywords geblokkeerd worden maakt OnePlus het mogelijk om de vorm van de icoontjes in de snelle instellingen te wijzigen. Meer verbeteringen vind je hier op het forum.

Mensen die de vierde of vijfde developer preview geïnstalleerd hebben, zullen Android 10-open bèta via een OTA-update ontvangen. Draai je een stabiele versie of een eerdere developer preview op je OnePlus 7? Dan kun je hier de instructies vinden om de Android 10-open bèta te installeren.

Wie heeft de OTA al binnen of de Android 10-open bèta geflasht? Wat zijn jullie eerste bevindingen?

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk