Officieel: OnePlus 7-serie wordt op 14 mei aangekondigd

Officieel: OnePlus 7-serie wordt op 14 mei aangekondigd

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 lancering

Het is officieel, de OnePlus 7-serie, die vermoedelijk bestaat uit de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro, zal op 14 mei worden gelanceerd en iedereen kan daarbij zijn.

OnePlus staat bekend om het betrekken van de community bij de ontwikkeling van zijn producten, daarom worden de nieuwe toestellen uiteraard in hun bijzijn gelanceerd. Het event vindt plaats in het Londense Printworks, een voormalig krantendrukkerij van de Metro en Evening Standard in Londen. De pershallen waren ooit de grootste printfaciliteit van West-Europa.

Kaartjes voor het launch event in Londen zijn vanaf nu te koop via de website van OnePlus. Early Bird-tickets worden tot 25 april tegen een gereduceerde prijs van € 18 verkocht. Standaard tickets en Plus One-tickets zijn daarna voor € 34 beschikbaar. OnePlus raadt geïnteresseerden aan om snel de tickets te bestellen. Zo waren de tickets voor het OnePlus 6 lanceringsevent in Londen vorig jaar al binnen tien uur uitverkocht.

Voor degenen die niet in Londen aanwezig zijn, is er natuurlijk een livestream die via meerdere kanalen te volgen zal zijn.

De OnePlus 7 zal de opvolger van de OnePlus 6T zijn en een kleine waterdruppelnotch bovenin, een iets grotere front-facing speaker, een 6,4 inch FullHD+ scherm en de nieuwste Snapdragon 855 krijgen. De OnePlus 7 Pro doet hier als premium model nog een stapje bovenop, met een hogere QHD+ resolutie, gebogen schermen aan de zijkant en een pop-up camera die uit de behuizing schuift als je een selfie wilt maken. Ook is het scherm iets groter met een formaat van rond de 6,7 inch en zal deze opereren op 90 Hz voor een nog hogere ververssnelheid.

Verwacht wordt dat de OnePlus 7 Pro een prijs zal krijgen van zo'n 1000 euro. Ook de prijs van de OnePlus 7 zal naar verwachting opnieuw de hoogte ingaan.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk