'OnePlus 7 samen met Pete Lau te zien op een foto'

'OnePlus 7 samen met Pete Lau te zien op een foto'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 prototype

Techjournalist Ishan Agarwal heeft op Twitter onderstaande foto gedeeld. Het lijkt om een presentatie van een prototype van de OnePlus 7 te gaan. Het toestel is op de tv te zien en ligt ook op tafel. OnePlus CEO Pete Lau is rechts te zien met het toestel in zijn handen.

We zien hier hoogstwaarschijnlijk dus de eerste beelden van wat de OnePlus 7 of de 5G-smartphone van OnePlus zal gaan worden en daar zullen een aantal OnePlus-mensen niet heel erg blij mee zijn. Het lijkt erop dat een kleine groep mensen bij de presentatie aanwezig is geweest dus de 'lekker' die de foto heeft gemaakt en gedeeld met de techjournalist zal waarschijnlijk op het matje zijn geroepen.

Foto van de vermoedelijke OnePlus 7 met Pete Lau

Van de voorkant van het toestel is op de foto weinig te zien, maar het apparaat lijkt niet veel veranderingen te zijn ondergaan ten opzichte van de OnePlus 6T. De achterkant laat daarentegen wel een nieuwe vormgeving te zien. Daar is namelijk een vrij grote cirkelvormige camera set-up te zien die wel iets wegheeft van de cameramodule van diverse Motorola-toestellen als de Moto Z3 Play. Deze module is ongewoon voor OnePlus en dat zou dus kunnen betekenen dat de OnePlus 7 de beschikking krijgt over drie cameralenzen.

Het zou hier dus kunnen gaan om een vroege versie van de OnePlus 7 of misschien ook wel het definitieve plaatje. Naar verwachting wordt de OnePlus 7 in mei of juni aangekondigd, net zoals de OnePlus 5 en de OnePlus 6. Daarnaast heeft OnePlus CEO Carl Pei bevestigd dat zijn bedrijf in het begin van 2019 een 5G-telefoon zal uitbrengen. We zouden hier dus ook te maken kunnen hebben met de 5G-smartphone van OnePlus.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk