'OnePlus 7 zonder notch of camera-inkeping te zien op foto'

'OnePlus 7 zonder notch of camera-inkeping te zien op foto'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 design

De OnePlus 7 komt vermoedelijk met een scherm zonder notch, als we de foto mogen geloven die vandaag is opgedoken. Op de foto ontbreekt tevens de camera-inkeping in het scherm zoals we die kennen van de Samsung Galaxy A8s. De selfiecamera zou dan via een uitschuifmechanisme naar boven getoverd moeten worden en dat komt weer overeen met eerdere geruchten waarbij de OnePlus 7 en de OnePlus 6T samen op een foto te zien waren. Ook hier was er geen notch en camera-inkeping te zien op het vermeende toestel.

Foto van de vermoedelijke OnePlus 7

Het schuifmechanisme dat zal worden ingezet om de front-facing camera naar boven te laten schuiven is tevens in een concept op basis van de eerder gelekte foto te zien. Hierop is te zien dat de notch compleet is weggewerkt. Dergelijke toestellen zijn al beschikbaar. Zo is er de OPPO Find X en de Vivo Nex met een soortgelijk mechanisme. Het voordeel van het schuifmechanisme is dat de gehele voorkant van een telefoon uit schermoppervlakte kan bestaan en dat is fijn voor bijvoorbeeld het bekijken van video's en tijdens het gamen. De selfiecamera met eventuele notch zitten niet meer in het zicht.

OnePlus 7 slider concept afbeelding

Concept van de OnePlus 7

Nog een aanwijzing over het uiterlijk van de OnePlus 7 kan de gelekte afbeelding van de OPPO R19 zijn. OPPO en OnePlus behoren namelijk tot hetzelfde moederbedrijf en het design van een nieuw OnePlus-toestel is veelal afgeleid van de OPPO R-tegenhanger. Op de afbeelding van de OPPO R19 is overigens wel een camera-inkeping te zien.

We tasten dus nog in het duister en zullen nog een paar maanden moeten wachten totdat we alle details kennen. De OnePlus 7 wordt vermoedelijk in mei of juni aangekondigd. Mogelijk krijgen we eerst nog een 5G-toestel van OnePlus te zien en dat zou wel eens tijdens het Mobile World Congress volgende week kunnen zijn.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk