'OnePlus 6T straks ook beschikbaar in Thunder Purple'

'OnePlus 6T straks ook beschikbaar in Thunder Purple'

OnePlus 6T

Vorige week werd de OnePlus 6T gelanceerd in de twee standaard kleuren: Mirror Black en Midnight Black. De ene is een matte uitvoering en de andere een glimmende uitvoering, maar beide zijn zwart van kleur. OnePlus heeft er een traditie van gemaakt om enkele weken na de lancering van het vlaggenschip nog een extra kleur toe te voegen aan het assortiment. Dit was onder andere het geval bij de Midnight Black voor de 3T, de gouden versie van de OnePlus 5 en Sandstone White voor de 5T.

OnePlus 6T Thunder purple

Gelekte marketingbeelden laten zien dat het dit jaar waarschijnlijk een paarse uitvoering zal gaan worden. Deze kleur krijgt de dreigende naam Thunder Purple mee. Eerder dit jaar kwamen er een Silk White en een rode editie van de OnePlus 6 uit. Wanneer je je afvraagt waarom OnePlus deze extra kleur niet gelijk in het begin presenteert, dat heeft te maken met marketing. Door deze extra kleur later uit te brengen verlengen ze de aandacht voor de smartphone welke weer goed is voor de verkopen. Daarnaast is het toestel in de nieuwe kleur ook nog eens beperkt te verkrijgen en schaarste is altijd goed voor de verkoop.

OnePlus 6T

De OnePlus 6T heeft op een aantal vlakken een verandering ondergaan wanneer we het vergelijken met zijn voorganger. Het AMOLED-scherm is iets groter geworden en de notch is nu zo klein als een waterdruppel. De 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting is verwijdert en dat heeft weer plaats gemaakt voor een grotere accu en een vingerafdruksensor onder het scherm. Daardoor is deze van de achterzijde verwijderd. De hardware van de camera's is hetzelfde gebleven maar de software heeft een aantal veranderingen ondergaan, zoals het toevoegen van een Night Modus waarmee in het donker betere foto's worden gemaakt.

Beschikbaarheid

De OnePlus 6T is voor nu beschikbaar zijn in twee kleuren, Midnight Black en Mirror Black. De prijzen van de OnePlus 6T zijn als volgt:

- OnePlus 6T 6GB/128GB €559

- OnePlus 6T 8GB/128GB €589

- OnePlus 6T 8GB/256GB €639

Belsimpel is wederom de exclusieve partner van OnePlus in Nederland. In tegenstelling tot de Verenigde Staten start de verkoop van de OnePlus 6T pas op 6 november in Nederland.

Bron: Mr Gizmo

OnePlus 6T
3700 mAh
6.41 inch - 2340 x 1080 px
256 GB
Qualco Snapdragon 845

Meer info

OnePlus 6T
3700 mAh
6.41 inch - 2340 x 1080 px
256 GB
Qualco Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties