OnePlus 6T McLaren Edition is uitverkocht in de Benelux

OnePlus 6T McLaren Edition is uitverkocht in de Benelux

OnePlus 6T McLaren Edition uitverkocht

De OnePlus 6T ‘McLaren Edition’ is een speciale editie van de OnePlus 6T en werd op 11 december 2018 gelanceerd als uitvloeisel van de samenwerking tussen OnePlus en sportwagenfabrikant McLaren. Deze samenwerking genaamd ‘Salute to Speed’ was een ode aan snelheid waar beide bedrijven om bekend staan. Mocht je deze speciale uitvoering nog willen aanschaffen, dan heb je pech. Het toestel is in de webshop van OnePlus-site en op Belsimpel niet meer verkrijgbaar. Het toestel staat niet meer tussen de verkrijgbare OnePlus 6T-modellen.

We hebben OnePlus gevraagd of deze informatie juist is en zij hebben aan ons bevestigd dat het toestel in de Benelux uitverkocht is, zowel bij OnePlus als bij Belsimpel.

OnePlus 6T McLaren Edition uitverkocht

OnePlus 6T McLaren Edition

De OnePlus 6T McLaren Edition is de snelle editie van de OnePlus 6T en legt de focus op meer werkgeheugen en een verbeterde snellaadtechnologie. Het werkgeheugen is in dit toestel opgehoogd van 6 GB of 8 GB naar 10 GB. Daarnaast is er Warp Charge 30, OnePlus’ nieuwste standaard voor snelladen waarmee je het toestel in slechts 20 minuten oplaadt, voldoende voor een volledige dag batterij. Daarnaast zijn verschillende onderdelen van de behuizing uitgevoerd in de historische papaya-oranje kleur van McLaren aangevuld met carbon fiber (koolstofvezel). Deze kleur vind je ook terug in de software. Meer over dit toestel vind je in onze preview.

OnePlus Frankrijk en Duitsland geven overigens aan dat het toestel tijdelijk niet op voorraad is. Waarschijnlijk zullen de voorraden daar ook uitgeput zijn.

OnePlus 6T ‘McLaren Edition’

Bedankt voor de tip, Robin!

OnePlus 6T
3700 mAh
6.41 inch - 2340 x 1080 px
256 GB
Qualco Snapdragon 845

Meer info

OnePlus 6T
3700 mAh
6.41 inch - 2340 x 1080 px
256 GB
Qualco Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties