OnePlus 6T aankondiging: hier volg je de livestream

OnePlus 6T aankondiging: hier volg je de livestream

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 6T details

Zoals wel vaker het geval is zijn er in de weken voor de lancering van een nieuwe telefoon al vele details gelekt. Dit geldt ook voor de OnePlus 6T. We hebben foto's, prijzen en specificaties van de telefoon gezien.

We verwachten dat de OnePlus 6T een AMOLED-scherm van 6,41 inch met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels krijgt met bovenin een waterdruppelnotch die de selfiecam herbergt. Onderin het scherm is de vingerafdrukscanner te vinden. Aan de achterzijde zou er een dubbele camera zijn met vermoedelijk een groothoeklens in combinatie met een gewone lens De ene camera heeft 16MP en de andere 20MP.

OnePlus 6T render

Het geheel zou aangedreven worden door een Snapdragon 845 waarbij de vier krachtigste kernen geklokt zijn op 2,8GHz. Waarschijnlijk is er geen variant met 64GB opslag, OnePlus zou meteen voor de 128GB gaan. Over de hoeveelheid RAM tasten we nog in het duister maar vermoedelijk gaat het om 8GB aan werkgeheugen. De OnePlus 6T zou verder 185 gram wegen en 8,2mm dik zijn. Het toestel komt met een accu van 3700 mAh en draait vermoedelijk op Android Pie. Op de Duitse website van de webshop Otto stond de 6T vorige week geprijsd op 579 euro.

Aanstaande woensdag zal het toestel in de verkoop gaan en ook te koop zijn in de pop-up-stores die OnePlus in een aantal steden zal openen. In Amsterdam kunnen fans terecht om het toestel uit te testen en eventueel aan te schaffen.

OnePlus 6T livestream

De onthulling van de OnePlus 6T volg je via onderstaande livestream. De stream start om 16.00 uur. In de comments onder dit artikel kunnen jullie meteen reacties achterlaten. Zijn jullie er straks bij?

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk