OnePlus 6 uitverkocht bij Nederlandse officiële webshop

OnePlus 6 uitverkocht bij Nederlandse officiële webshop

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Uitverkocht

De OnePlus 6 was sinds 17 mei te koop in Nederland en de eerste modellen bereikten ons land 5 dagen daarna. De smartphone werd goed ontvangen bij de OnePlus-fans, maar een enkeling bleef wachten tot de betere versie van de OnePlus 6, de 6T. Die wordt sinds begin deze maand verkocht in ons land. De keuze tussen deze 2 toestellen is ons nu echter ontnomen, aangezien alle configuraties van de OnePlus 6 zijn uitverkocht bij de officiële OnePlus webshop.

OnePlus 6 uitverkocht

OnePlus 6T

Sinds kort is de OnePlus 6T dus ook te koop in Nederland en die beschikt over een in-screen vingerafdrukscanner, een kleinere notch in de vorm van een waterdruppel en betere specificaties. Er zijn echter ook fans en gebruikers die veel kritiek hebben op de T-versie van het toestel, ook vanuit de harde kern van de OnePlus-community.

Het weghalen van de koptelefoon-jack heeft zeker gezorgd voor de nodige ophef, maar ook de in-screen vingerafdrukscanner schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Veel OnePlus-liefhebbers hadden liever een vingerafdruksensor op de achterkant gezien, aangezien die sneller, nauwkeuriger en de prijs van de toestel drukt. Een dergelijke sensor in het scherm zou overbodig zijn en in ieder geval iets waarop genoeg geïnteresseerden afhaakten.

OnePlus 6T - Vingerafdrukscanner

Wees niet bang: degenen die echt nog een OnePlus 6 willen hebben in plaats van de 6T, kunnen die gewoon nog kopen via onder andere Belsimpel waar het smartphonebedrijf al eerder een samenwerking mee aanging. We vroegen aan OnePlus of het toestel in de toekomst weer via de officiële webshop te koop zal zijn. Van zodra we antwoord hebben, updaten we dit artikel.

Bedankt voor de tip, Robin!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk