Dit is de nieuwe OnePlus 6 Red Limited Edition

Dit is de nieuwe OnePlus 6 Red Limited Edition

OnePlus 6 Red

Fabrikanten gebruiken een nieuwe kleur als handig marketing-instrument om weer extra aandacht aan hun toestel te besteden. Zo moet je het ook zien bij OnePlus want dit merk introduceert vandaag de nieuwe kleur voor hun vlaggenschip OnePlus 6. Deze keer kunnen we vanaf 10 juli het toestel kopen in de kleur rood.

OnePlus 6 Red

De OnePlus 6 Red is de tweede 'nieuwe' kleur die na de lancering in het assortiment is gekomen. Eerst kwam OnePlus met de Silk White die net als de OnePlus 6 Red als limited edition in de markt is gezet. De complete range aan kleuren is nu als volgt Midnight Black, Mirror Black, limited edition Silk White en limited edition Red.

OnePlus Red

De achterkant van OnePlus 6 Red bestaat uit zes glaspanelen en er is een extra anti-reflectie laag toegevoegd die voor meer diepte-effect moet zorgen. Het licht gaat nu door meer lagen om een mooi diepte-effect te creëren. De rode kleur komt voort uit een mix van een doorzichtige oranje laag en een rode basislaag. De vingerafdruksensor heeft een afwijkende tint rood gekregen met een spiegelachtig effect en rond de camera zitten zilverachtige accenten.

Beschikbaarheid

De OnePlus 6 Red zal als limited edition beschikbaar komen vanaf 10 juli, maar de voorverkoop begint morgen (2 juli) om 10.00 uur. Limited Edition betekent dat ze deze kleur maar een keer produceren dus op is op. Deze versie zal 128GB aan interne opslag hebben en 8GB aan werkgeheugen. Je kunt hem voor €569 kopen op de website van OnePlus zelf of via Belsimpel.

OnePlus 6
3300 mAh
6.28 inch - 2280x1080 px
256 GB
Snapdragon 845

Meer info

OnePlus 6
3300 mAh
6.28 inch - 2280x1080 px
256 GB
Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties