OnePlus 5(T) ontvangt OxygenOS 9.0.4 met Google Duo-integratie

OnePlus 5(T) ontvangt OxygenOS 9.0.4 met Google Duo-integratie

OnePlus 5 en 5T OxygenOS 9.0.4

Zoals eerder al was aangekondigd zet OnePlus in op Google Duo in OxygenOS. Deze integratie was al uitgerold naar de OnePlus 6 en 6T en dit gebeurt nu ook voor de OnePlus 5 en 5T, zo kondigt OnePlus in een forumpost aan.

OnePlus 5(T) ontvangt OxygenOS 9.0.4 met Google Duo-integratie

In OxygenOS 9.0.4 staat bij de zaken die zijn veranderd (changelog genoemd) dat er 'diepe integratie met Google Duo' aanwezig is. Google Duo is de videobel-app van Google waar je zowel mee kan video als audio-bellen via internet. In dit artikel leggen we je precies allemaal uit waar deze integratie uit bestaat, maar samengevat gaat het om de volgende punten:

> Vanaf je belgeschiedenis in de bel-app een contact via Duo bellen
> Vanaf de contacten-app direct Google Duo aanroepen
> Vanaf het nummerinvoer in de bel-app
> Vanuit de berichten-app

In de screenshots kan je zien hoe je contacten via een videobel-icoontje met Google Duo kan bereiken via zowel de bel, contacten- en berichten-app van OnePlus zelf. Deze screenshots zijn van de OnePlus 6 aangezien we nog geen melding hebben van lezers uit de Benelux die OxygenOS 9.0.4 hebben ontvangen, maar de functies zullen identiek zijn.

Naast Google Duo-integratie is de veiligheidspatch van januari meegenomen in deze update. Helaas dus niet de meest recente update van februari, maar het is een vooruitgang vanaf OxygenOS 9.0.3 waarin de veiligheidspatch van december zat. Ten slotte zijn er fixes doorgevoerd voor tijdens het updateproces zelf, algemene systeemfixes en voor betere netwerkstabiliteit.

Beschikbaarheid

OxygenOS 9.0.4 wordt vanaf nu in fases uitgerold. De eerste paar dagen zal er maar een klein percentage van de gebruikers worden bereikt, om later naar meer mensen te worden uitgerold. De aloude truc om een VPN op Duitsland of Canada te zetten om zo de update binnen te hengelen schijnt helaas niet te werken: het zal daarom een kwestie van geduld blijven totdat de update jouw specifieke toestel zal bereiken. Dit kan je checken via instellingen > systeem > systeemupdates. Verschillende lezers laten op 7 maart weten de update te hebben ontvangen, met de gehele changelog hieronder te zien.

OxygenOS 9.0.4 OnePlus 5(T)

OnePlus 5T
3300 mAh
6.01 inch - 1080x2160 px
128 GB
Qualco Snapdragon 835

Meer info

OnePlus 5
3300 mAh
5.5 inch - 1920 bij 1080 px
64/128 GB
Snapdragon 835

Meer info

Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit
De Google Duo-app maakt het mogelijk eenvoudige video- en audiogesprekken te voeren. De app is eenvoudig van opzet en is gemaakt om ook met slechte internetverbindin ..

Meer info

OnePlus 5T
3300 mAh
6.01 inch - 1080x2160 px
128 GB
Qualco Snapdragon 835

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties