OnePlus 5 Slate Grey nu ook met 8 GB werkgeheugen te koop

OnePlus 5 Slate Grey nu ook met 8 GB werkgeheugen te koop

OnePlus 5 x 4

OnePlus heeft een vierde editie van hun OnePlus 5 online gezet. Via een tweet laat het bedrijf weten dat het om de Slate Grey versie gaat met 8 GB werkgeheugen, samen met 128 GB intern geheugen.

Voorheen was alleen de Midnight Black-editie met deze hoeveelheden geheugen te verkrijgen. Blijkbaar is de toevoer van geheugenmodules dusdanig op orde dat OnePlus heeft besloten de Slate Grey ook met 8GB werkgeheugen aan te bieden. De prijs van het toestel is identiek aan die van de Midnight Black, namelijk 559 euro. De versie met 6GB werkgeheugen en 64 GB intern geheugen heeft een prijs van 499 euro.

OnePlus 5 Slate Grey nu ook met 8 GB werkgeheugen te koop

OnePlus 5 Slate Grey

Het verschil tussen Slate Grey en Midnight Black zit hem in de donkerheid van de kleur. Midnight Black is net een tikkeltje donkerder dan Slate Grey. Daarbij heeft Midnight Black ook meerdere lagen lak gekregen om vingerafdrukken zo veel mogelijk te voorkomen, iets wat natuurlijk snel naar voren komt bij een dergelijke donkere editie.

Onlangs kondigde OnePlus nog een gouden editie van de 5 aan. Deze versie heeft ook 6GB werkgeheugen en 64GB aan interne opslag. Hiermee komt de line-up van de OnePlus 5 op 4 toestellen. Het is nog maar de vraag of de Midnight Black ooit in een andere versie op de markt komt: OnePlus heeft al aangegeven dat het een erg lastig productieproces is om de zwarte kleur goed te maken. Hierom is het logisch dat OnePlus voor deze kleur een iets hogere prijs blijft vragen, en geen 64GB variant gaat aanbieden. De toekomst zal het uitwijzen!

Bron: Twitter

OnePlus 5
3300 mAh
5.5 inch - 1920 bij 1080 px
64/128 GB
Snapdragon 835

Meer info

OnePlus 5
3300 mAh
5.5 inch - 1920 bij 1080 px
64/128 GB
Snapdragon 835

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties