OnePlus 5 duikt op in benchmark: 8GB RAM en 128GB opslag

OnePlus 5 duikt op in benchmark: 8GB RAM en 128GB opslag

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Mogelijke specificaties

Veel is er al bekend over de OnePlus 5 behalve details over de specificaties. WinFuture heeft nu zijn handen weten te leggen op testresultaten van Geekbench, waarop een aantal specs worden 'bevestigd'. Zo zien we de Snapdragon 835, Android 7.1.1 , 8GB werkgeheugen en 128GB intern geheugen voorbijkomen maar helaas niets over de accucapaciteit. Daarnaast zien we maar één camera achter met 16 megapixels in de resultaten. Misschien beschikt de tweede camera over minder megapixels of zijn er twee identieke sensoren op de achterkant aanwezig. De videocamera kan volgens deze test beelden in 4K opnemen en NFC is in het toestel aanwezig.

OnePlus heeft reeds bevestigd dat de OnePlus 5 draait op een Snapdragon 835 en dat de vingerafdrukscanner aan de voorzijde zit. Ook weten we via een bericht op Facebook dat het nieuwe vlaggenschip smaller wordt dan de OnePlus 3 en OnePlus 3T. Daarnaast heeft het bedrijf gisteren in een tweet officiële afbeeldingen van OnePlus 5 gedeeld.

OnePlus-baas Carl Pei meldde gisteren op Twitter ook de aanwezigheid van 'Fake news' waarbij hij waarschijnlijk doelde op de mogelijke prijs van de OnePlus 5 die volgens een ander bericht op 550 euro zou komen te liggen.

Aankondiging

OnePlus heeft aangegeven op 20 juni de langverwachte OnePlus 5 officieel te onthullen. De aankondiging vindt plaats via een livestream om 18.00 uur Nederlandse tijd.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk