Android Pie voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T steeds dichterbij

Android Pie voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T steeds dichterbij

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 3(T) Android Pie

In eerste instantie zou Android 8.0 Oreo de laatste grote update voor OnePlus 3 en de OnePlus 3T zijn maar dat bleek gelukkig niet waar te zijn. OnePlus wilde namelijk Android 8.1 Oreo overslaan om beide telefoons meteen naar Android Pie te updaten. In maart werden de OnePlus 3 en 3T worden in China voorzien van een nieuwe bètaversie van HydrogenOS, de Chinese tegenhanger van OxygenOS. Nu is OxygenOS aan de beurt.

De bèta van OxygenOS heet Community Beta en iedereen kan deze software op zijn of haar OnePlus 3(T) installeren. Als je dit doet heb je meteen toegang tot alle nieuwe mogelijkheden van Android 9.0 Pie en de nieuwe snufjes die OnePlus er zelf nog aan toegevoegd heeft. De bedoeling is dat je feedback achterlaat over zaken die niet of niet goed werken zodat deze punten voor de stabiele versie gladgestreken kunnen worden.

OnePlus 3T Midnight Black

Community Beta downloaden

De Community Beta komt niet via een OTA-update op de telefoons binnen. Je zal de update zelf moeten installeren. De bestanden kun je via de links hieronder downloaden. Bèta-gebruikers krijgen, als de stabiele versie van Pie gereed is, vanzelf een OTA-update binnen.

> Community Beta voor de OnePlus 3

> Community Beta voor de OnePlus 3T

Nieuw in deze Community Beta zijn onder andere een nieuwe Niet storen-modus, een nieuwe Gaming modus, integratie met Google Duo en Google Lens en natuurlijk alle nieuwe snufjes uit Android Pie. Denk dan aan de nieuwe gebruikersinterface voor Android Pie. De beveiligingspatch van april zit tevens in het pakketje. Voor installatie-instructies kun je hier terecht.

> Feedback achterlaten

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk