OnePlus lanceert Android Pie voor de OnePlus 3 en 3T

OnePlus lanceert Android Pie voor de OnePlus 3 en 3T

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus 3(T) Android Pie

Men dacht eerste dat Android 8.0 Oreo de laatste grote update voor OnePlus 3 en de OnePlus 3T zou zijn maar dat bleek gelukkig anders te zijn. OnePlus ging namelijk Android 8.1 Oreo overslaan om beide telefoons meteen naar Android Pie te updaten. Het traject begon met een bètaprogramma. In maart werden de OnePlus 3 en 3T worden in China voorzien van een nieuwe bètaversie van HydrogenOS, de Chinese tegenhanger van OxygenOS en in april was OxygenOS zelf aan de beurt. Nu laat OnePlus weten dat het is begonnen met de uitrol van de uiteindelijke versie van Android Pie voor de twee toestellen uit 2016.

OnePlus 3T

OnePlus 3T- soft gold

Eigenaren van de OnePlus 3 en OnePlus 3T kunnen met deze nieuwe software rekenen op nieuwe mogelijkheden vanuit Android Pie zoals een nieuwe navigatie met gebaren, een vernieuwd Recente apps-schermen de nieuwe Niet Storen-modus. OnePlus heeft daar zelf de Gaming-modus 3.0, Google Lens-modus en integratie met Google Duo en de beveiligingsupdate van april aan toegevoegd. Alle veranderingen zijn te lezen op het OnePlus-forum.

Installeren

OnePlus is nu gestart met de uitrol van Android Pie naar de twee toestellen. Niet elk OnePlus-toestel zal meteen de nieuwe software krijgen, aangezien de uitrol in fases wordt verspreid. Hou in ieder geval de meldingen in je notificatiebalk in de gaten of ga naar instellingen > Systeem > Systeemupdates om handmatig op updates te checken. Iedereen die aan de bèta voor de OnePlus 3 of OnePlus 3T heeft meegedaan, krijgt de update ook via een OTA-update binnen. Het van tevoren maken van een back-up wordt altijd geadviseerd.

OnePlus 3

OnePlus 3

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk