OnePlus 2-geruchten: nieuwe schetsen, twee camera's op de achterkant en meerdere modellen op komst?

OnePlus 2-geruchten: nieuwe schetsen, twee camera's op de achterkant en meerdere modellen op komst?

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

OnePlus 2

De OnePlus 2 wordt het tweede toestel van het Chinese OnePlus en alles over dit toestel vind je uiteraard op de toestel-pagina. Bevestigd is er inmiddels dat het toestel zal beschikken over een Snapdragon 810-chipset, type USB-C poort en een vingerafdrukscanner. Dat is dus wel leuk te noemen, maar we willen natuurlijk telkens nieuwe info over het toestel te weten komen en nu is er weer allerlei informatie verschenen.

Verschillende modellen

Schetsen

Via Business Insider zijn er ook twee vermeende schetsen van de OnePlus 2 uitgelekt. Daarop is onder andere te zien dat de onderkant van het toestel zal bestaan uit stainless steel en ook wordt er een resolutie van 8 megapixels voor de frontcam genoemd. Op een tweede schets van de achterkant van het toestel zien we twee camera's, een dubbele ledflitser daar weer onder zal de vingerprintscanner aanwezig zijn. Deze nieuwe schetsen wijzen er ook weer op dat het toestel niet al teveel zal verschillen qua looks van zijn voorganger, iets wat al eerder werd gezegd.

Aankondiging

De aankondiging van het nieuwe toestel zal plaatsvinden op 27 juli om 19.00 plaatselijke tijd, wat neerkomt op 28 juli 04.00 in de nacht in Nederland en België. Via de nog uit te geven OnePlus Cardboard zal het evenement in virtual reality te volgen zijn.

Bron: Droid-Life, GeekBench & Business Insider

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk