OnePlus 11 Pro: eerste renders gelekt met rond camera-eiland

OnePlus 11 Pro: eerste renders gelekt met rond camera-eiland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De OnePlus 11 Pro is gelekt in de eerste renders. We zien een camera-eiland met een ronde vorm en het Hasselblad-logo. De OnePlus 11 Pro zal vermoedelijk in het voorjaar van 2023 verschijnen, maar heel wat details ontbreken nog.

OnePlus 11 Pro-renders

In augustus bracht OnePlus nog zijn OnePlus 10T-vlaggenschip op de markt, maar we krijgen al wel de eerste renders te zien van de OnePlus 11 Pro. De informatie is zoals vaak afkomstig van het betrouwbare OnLeaks. Het is opvallend dat OnePlus kiest voor een nieuw design op de achterzijde: een dat doet denken aan het ronde-camera-eiland van de OnePlus 7T.

Die stijl werd destijds maar voor één enkele telefoons toegepast, en als verklaring gaf OnePlus dat een camera-eiland in het midden te veel ruimte inneemt die anders voor de accu kan worden gebruikt. Bij deze renders zien we dan ook dat de camera's niet helemaal in het midden van de achterzijde zitten. We merken daarnaast dat de samenwerking met de camerafabrikant Hasselblad behouden blijft. OnePlus werkte voor de cameraopstelling van zijn OnePlus 10T niet samen met het Zweedse bedrijf.

OnePlus-fans zullen na het zien van deze renders opgelucht adem halen, want ook de alert slider maakt zijn terugkeer nadat ook deze afwezig was met de OnePlus 10T. Over de specificaties, de prijs of de lanceringsdatum van het toestel is nog niets bekend. We verwachten wel dat de telefoon op de markt komt met de Snapdragon 8 Gen 2-chipset van Qualcomm.

Beschikbaarheid

Gerelateerde artikelen

We verwachten dat OnePlus hem opnieuw als eerste voorstelt in zijn thuisland China, mogelijk eind dit jaar of in januari van 2023. OnePlus-topman Pete Lau liet in een rondetafelgesprek aan Androidworld weten dat het merk zijn telefoons eerst in China aankondigt, omdat het de afgelopen jaren te weinig op zijn thuisland heeft gefocust. Lees alles over onze ervaringen met de OnePlus 10T in dit artikel. Wat denk jij van deze OnePlus 11 Pro-renders? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk