'OnePlus 10T is betaalbaar flagship met Snapdragon 8+ Gen 1'

'OnePlus 10T is betaalbaar flagship met Snapdragon 8+ Gen 1'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus werkt aan een nieuwe toptelefoon voor dit najaar. De aankomende OnePlus 10T moet een betaalbaar vlaggenschip worden dat met de krachtige Snapdragon 8+ Gen 1-processor komt. Hij kost omgerekend tussen de 518 en de 684 euro.

OnePlus 10T

Dit jaar heeft OnePlus natuurlijk al een nieuwe telefoon uit het hoge prijssegment voorgesteld: de OnePlus 10T. Toch zijn we van het merk gewend dat er in het voorjaar twee telefoons verschijnen. We hebben die tweede nog te goed, want dit najaar moet de OnePlus 10T op de markt komen, dat weten bronnen van het Chinese ITHome.

De OnePlus 10T komt met de Snapdragon 8+ Gen 1, de krachtigste chipset van Qualcomm die recent is aangekondigd. Toch wil OnePlus de prijs van het aankomende toestel laag houden. Omgerekend en met toevoeging van onze btw kost hij naar verwachting tussen de 518 en de 684 euro.

150W snellader

De OnePlus 10T krijgt een 6,7 inch AMOLED-paneel met een 120Hz verversingssnelheid. De accu is een 4.800 mAh exemplaar en je zal die kunnen opladen met een 150W snellader. OnePlus gebruikte die oplader ook al in China bij de Ace en de snellaadtechnologie is door OPPO ontwikkeld.

Gerelateerde artikelen

De cameraopstelling van de OnePlus 10T bestaat uit drie lenzen: een 50 MP Sony IMX766-hoofdcamera, een 8 Mp groothoeksensor en een 2 MP macrocamera. Aan de voorzijde zit een 16 MP selfiecamera. We zien op bovenstaande renders alvast een design dat sterk gelijkt op de gewone OnePlus 10. De telefoon moet dit najaar op de markt verschijnen, maar een precieze lanceringsdatum is nog niet bekend.

Meer OnePlus-nieuws

We schreven recent over de eerste informatie over OxygenOS 13, de aankomende softwareschil van OnePlus die gebaseerd is op Android 13. Recent hebben we ook twee nieuwe OnePlus-producten uitgebreid getest, namelijk de nieuwe OnePlus Nord 2T en de voordelige OnePlus Nord Buds-oortjes die 49 euro kosten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over OnePlus? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk