'OnePlus 10 Pro design gelekt: gelijkenissen met Galaxy S21'

'OnePlus 10 Pro design gelekt: gelijkenissen met Galaxy S21'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De eerste renders van de het ontwerp van de Galaxy S21 liggen op straat. De telefoon krijgt drie camera's op de achterzijde en het camera-eiland loopt verder langs het frame van de telefoon. De smartphone zou een grotere 5.000 mAh accu kregen vergeleken met zijn voorganger.

OnePlus 10 Pro gelekt

De eerste renders van de OnePlus 10 Pro liggen op straat en ze zijn afkomstig van de betrouwbare geruchtenverspreider OnLeaks. De beelden komen tot stand dankzij een prototype dat de man te zien kreeg. We zien op de renders dat de opvolger van de OnePlus 9 Pro een nieuw design krijgt.

Het ontwerp doet enigszins denken aan de Samsung Galaxy S21-reeks omwille van het camera-eiland dat overgaat in de behuizing langs een gebogen rand. Het camera-eiland van de OnePlus 10 Pro is volledig afgerond en raakt de bovenzijde van de telefoon niet, anders dan bij de S21-reeks. In totaal is er plaats voor drie camera's en verder zien we ook de flitser.

'OnePlus 10 Pro design gelekt: gelijkenissen met Galaxy S21'

Grotere accu

Daarnaast deelt OnLeaks alvast de verwachte specificaties van deze smartphone. Ditmaal komt de OnePlus 10 Pro met een grotere 5.000 mAh accu, vergeleken met de 4.500 mAh accu van zijn voorganger. Dat zal een welkome verandering zijn, omdat de accuprestaties wel een pijnpunt waren van deze smartphone, dat kan je lezen in de review.

Gerelateerde artikelen

Verder wordt nog verwacht dat hij een 6,7 inch AMOLED-scherm heeft en een resolutie van 3216 x 1440 pixels, dat is hetzelfde als het paneel van de OnePlus 9 Pro. Hij zal ook maximaal 12 GB RAM hebben en 256 GB opslag, precies als bij de OnePlus 9 Pro. Wat denk jij van het ontwerp op de renders die je hier ziet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de OnePlus 10 Pro? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk