Samsung Galaxy start uitrol One UI 2.1 voor de Galaxy S10 en Note 10

Samsung Galaxy start uitrol One UI 2.1 voor de Galaxy S10 en Note 10

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

One UI 2.1

Er zijn momenteel vier Samsung-telefoons die draaien op One UI 2.1, de Samsung Galaxy S20, de Samsung Galaxy S20 Plus, de Samsung Galaxy S20 Ultra en de Samsung Galaxy Flip. Volgens de planning van Samsung zullen de Galaxy S10, de Galaxy Note 10, de Galaxy S9 en de Galaxy Note 9-serie deze software ook krijgen en het bedrijf is in Duitsland nu begonnen met het updaten van de Galaxy S10- en de Galaxy Note 10-serie.

De Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus, Samsung Galaxy Note 10 en de Note 10 Plus krijgen nu in Duitsland en Zwitserland een Over The Air (OTA)-update binnen, dat meldt onze tipgever Henk aan Androidworld en Samsung bevestigt dit goede nieuws op zijn blog.

One UI 2.1 en beveiligingsupdate van april

Zowel One UI 2.0 als One UI 2.1 zijn gebaseerd op Android 10 en nummer 2.1 is de recentste softwareschil van Samsung. One UI 2.1 brengt functies, die op de Galaxy S20-serie werde geïntroduceerd naar bovengenoemde telefoons. Zo bevat de update Enkele opname (Single Take), de verbeterde Nachtstand, de Pro-modus (voor foto en video), Night Hyperlapse, Quick Share en Easy Share.

De vlaggenschepen kunnen met deze update ook 4K 60 fps video met de selfiecamera opnemen en filters in de camera-app gebruiken om beelden te verfraaien. De Gallery-app bevat tevens de opties Clean View en Quick Crop waarmee je eenvoudig foto's kunt bewerken. Daarnaast bevat de update de beveiligingspatch van april. Hiermee is Samsung Google wederom te snel af.

Update installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus, Samsung Galaxy Note 10 en de Note 10 Plus binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Krijg je de update binnen? Laat dat ons dan weten via dit e-mailadres.

Samsung Galaxy S10 en Note 10+ met One UI 2.1

Bedankt Henk!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk