Officiële teaservideo Samsung Galaxy Note 7 verschijnt online

Officiële teaservideo Samsung Galaxy Note 7 verschijnt online

Samsung Galaxy Note 7

Nog een paar nachtjes slapen en Samsung zal zijn Note 7 officieel gaan presenteren. Inmiddels is er al heel veel bekend van het toestel, waaronder het uiterlijk van het device, de mogelijkheden van de nieuwe S-Pen, we hebben verschillende kleuren gezien, we weten hoe de software eruit ziet en ook prijzen zijn bekend. We hebben prototypes gezien en ook verschillende foto's van vermeende Note 7-toestellen, maar er is meer.

Een officiële video van het toestel is nu online verschenen en door meerdere YouTube-kanalen gepubliceerd. Alhoewel de teksten in de video niet in het Engels zijn, is er wel uit op te maken over welk toestel het gaat. We zien een vinger van een persoon en we zien dat er een patroon wordt ingevoerd op het toestel. Ook wordt er gewaarschuwd voor een 'blinde helling', waardoor je moet opletten en dat zou misschien wel kunnen wijzen op de ingebouwde irisscanner van het apparaat. We zien een ouderwetse telefoon onder water, wat vast wijst op waterdichtheid van het apparaat. Ten slotte zien we dat augustus wordt genoemd, waarbij ook nog even wat geschreven wordt en dat is weer een verwijzing naar de S-Pen.

Beschikbaarheid

Het toestel zal gepresenteerd worden op dinsdag 2 augustus en krijgt volgens geruchten een adviesprijs van € 849. Inmiddels hebben we een vijftal kleuren van het toestel gezien op verschillende renders, maar of die daadwerkelijk allemaal te koop zullen zijn is nog de vraag. Vanaf wanneer Samsung de devices gaat verkopen is ook nog onbekend, maar daar zullen we volgende week vast en zeker meer over te weten komen.

Bron: YouTube

Samsung Galaxy Note 7
3500 mAh
5.7 inch - 2560x1440 px
64 GB
Samsung Exynos 8890

Meer info

Samsung Galaxy Note 7
3500 mAh
5.7 inch - 2560x1440 px
64 GB
Samsung Exynos 8890

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 10

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer