Sony-lancering op 26 oktober: welke mysterieuze Xperia-telefoon gaan we zien?

Sony-lancering op 26 oktober: welke mysterieuze Xperia-telefoon gaan we zien?

Sony gaat op 26 oktober een nieuw Xperia-product aankondigen. Op dit moment hebben we geen enkel idee van wat Sony zou kunnen aankondigen. Opmerkelijk is dat de aankondiging doorgaat om 05:00 uur onze tijd.

Sony-aankondiging

Opeens is het hek van de dam. Samsung gaat op 20 oktober nieuwe Galaxy-apparaten aankondigen, nadat Google op 19 oktober een Pixel-evenement heeft gepland. Sony kon en wilde niet achterblijven en daarom zal het techbedrijf een of meerdere nieuwe Xperia-producten aankondigen op dinsdag 26 oktober. Je zal om 05:00 uur onze tijd de aankondiging kunnen volgen via het Xperia-kanaal op YouTube.

Sony teasede het evenement op Twitter, maar op dit moment is er geen enkele aanwijzing over wat we precies kunnen verwachten. Sony verklapt niets in de teaser, er zijn geen renders gelekt en het het merk heeft alle telefoons aangekondigd die in 2022 gepland verwacht werden. We kregen het Xperia 1 III-toptoestel, de kleinere high-end Xperia 5 III en de Xperia 10 III-middenklasser.

- Lees verder onder de tweet -

Xperia-tablet?

Dat betekent dus dat we vermoedelijk een apparaat uit een compleet nieuwe serie gaan zien. Zonder aanwijzingen is het louter speculeren over het verwachte product, maar we kunnen het toch niet laten om een wilde gok uit te spreken.

Androidworld hoort bij meerdere fabrikanten dat sinds 2020 de vraag naar tablets bij consumenten sterk is gestegen. Daarom lanceerde Nokia recent zijn T20-tablet en volgens het merk zullen nog meer apparaten volgen. Het lijkt ons daarom niet ondenkbaar dat Sony achter de schermen heeft gewerkt aan een nieuwe tablet. De laatste die het merk heeft uitgebracht was de Xperia Z4 Tablet. Dat was een premium tablet met een 10,1 inch scherm.

Zoals altijd zal je op 26 oktober als eerste op Androidworld kunnen lezen wat Sony heeft aangekondigd. Wat verwacht jij van Sony en wat zou je graag van het merk zien? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Sony

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer